GÖRÜNTÜLÜ YENİ YIL KUTLAMASI

Görüntülü mesajlarda sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutlayıp, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden sanatçılar, vatandaşlara da ‘evde kalın’ mesajı vermeyi ihmal etmedi.

Mesajlar, yeni yılın ilk dakikalarında sürpriz yapılarak Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servislerine kurulan dev ekranlardan iletildi. Muhtar Gurbet Çamoğlu da hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutladı ve çiçek takdim etti.

GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİLER

Sürpriz karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Hemşire Songül Çavuş, “Hayatta bu kadar mutlu olduğum bir anı daha hatırlamıyorum. Çok duygulandım. Yeni yılı çocuklarımla kutlamak isterdim ama görev bizim için kutsal, işimizin başındayız. Benim için en güzel yeni yıl hediyesi oldu. Bize her konuda destek olan tüm insanlara özellikle de bu videoda yer alan ünlü isimlere, bizim için bu sürprizi hazırlayan muhtarımız Gurbet hanıma teşekkür ediyorum. Zor şartlar altında çalışıyoruz. Sadece bunun bilinmesi bizim için yeterli. Vatandaşlarımız evde kalsınlar biz başka bir şey istemiyoruz. Bugünümüze de çok şükür. Allah beterinden saklasın, daha kötü günler göstermesin.” diye konuşarak herkesin yeni yılını kutladı.