"Sağlıklı çözüme; sağlıkta şiddetle ilgili yakın zamanda bir planınız var mı diye" soru yönelttiğini ancak 4 gündür kendisine herhangi bir dönüş yapılmadığını aktaran Sarper, 4 gün sonunda Şiddeti uygulayan hastanın dilinden Sağlıklı çözüme başvurduğunda ise 4 saatte nasıl geri dönüş yapılarak kendisiyle ilgilenildiğini paylaştı.

BAKANLIĞA HEKİM OLARAK YAZDI

Hekimlere be diğer sağlık çalışanlarına şiddet ile ilgili yakın zamanda çıkacak bir çözüm planınız varmı diyen Sarper, politik yönüm yok, sadece bilgi edinmek istiyorum dedi. Ancak aradan geçen 4 gün sonunda cevap alamadı.

VATANDAŞ OLARAK YAZDI!

İstifa etmeyi düşündüğünü yazdığı halde Bakanlıktan 4 gün süresince cevap alamayan Sarper, bu kez şiddet gösteren vatandaş diliyle aynı merkeze yazdı. Randevu almadan polikliniğe başvuran hasta ağzıyla "doktor hasta muayene ederken içeri girmememi bağırarak söyledi. Eşimin yanında beni küçük düşürdü. Bizim vergilerimizle maaş alan bu hadsiz doktora haddini bildiririm. Bu doktordan şikayetçiyim, maaş cezası verilmesini talep ediyorum" şeklinde yazdığı mesaja 4 saat gibi kısa bir süre sonunda Bakanlık geri dönüş yaparak "size ulaşabileceğimiz GSM NUMARASINI iletebilir misiniz" dedi.

BUNLAR ZENGİNLİK PEŞİNDE

Yaşananların ardından paylaşımda bulunan Sarper, "Sağlıklı çözüme; sağlıkta şiddetle ilgili yakın zamanda bir planınız var mı diye sordum 4 gündür cevap yok. Şiddeti uygulayan hastanın dilinden Dr a ceza verin diye yazdım, 4 saatte benimle ilgilendiler. Beklemeyin arkadaşlar, bunlar en büyük zenginliğin peşinde.." dedi.

YORUM SİZİN...

Editör: Haber Merkezi