Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Pirelli Otomobil Lastikleri firması arasında “İyi Niyet Anlaşması” imzalandı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık kuruluşlarına fiyat listesi ile birlikte gönderilen duyuruda, firmanın satış mağazasından alınacak her bir lastik için anlaşma kapsamındaki sağlık emekçilerine yüzde 42’ye varan indirim sağlanacağı bildirildi.

PİRELLİ'NİN KENDİ TASARRUFU 

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Kocaeli Tabipler Odası Başkanı Ömer Ardaman, “Lastik belki de en son ihtiyacımız durumunda. Bize nasıl yapılacağının bilgilendirilmesinin yapılmasını isterdim. Bu destek Pirelli’nin kendi tasarrufu. Böyle bir jest yapıyorlarsa kendileri de duyurabilirlerdi.

83 HEKİM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Koruyucu ekipmanlarımız açısından sayıca bir sorun yaşamasak da nitelik sorunu var. Bu koruyucu ekipman markalarının bizi ne kadar koruduğunu bilmiyoruz. İlimizde 83 hekim koronavirüse diğer sağlık emekçileri arasında fazla. Tükenme aşamasına doğru hızla gidiyoruz. Bu nedenle yatak sayısının artırılması bir işe yaramıyor, tam kapanmanın şart olduğunu söylüyoruz."

Editör: Haber Merkezi