Hakkında maaşına yüksek oranda zam yaparak 26 Bin Lira maaş alıyor ve 800 Bin Liralık makam aracına biniyor iddiaları basında geniş yer bulan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’un katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalardan sonra odatv.com, “: 2 Kere Pas Geçti, 3'üncüde Yalan Söyledi!” haberi sosyal medyada gündem oldu.

Metin Memiş: Ben O Maaşı Almaz, O Arabaya’da Binmezdim! haberimiz için tıklayınız.

İşte O Haber;

Genel Başkanlık maaşına yüzde 50 zam yaptırdığı ve 800 bin liralık lüks makam aracına biniyor iddialarıyla gündemde olan Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, tartışılmaya devam ediyor.

KonTV'de Çetin Altan’ın “Ankara Konuşuyor” programına katılan Semih Durmuş, sözleriyle yine tepki çekti.

Programda, 800 bin liralık makam aracı ve 26 Bin TL’lik maaşı ile ilgili soruyu 2 kere pas geçen Semih Durmuş, 3. defa aynı sorunun sorulması karşısında bu kez bir yanıt vermek zorunda kaldı.

"Almış olduğum maaş, eski genel başkanımızın olmuş olsaydı alacağı maaştır. Bindiğim araç, eski genel başkanımızın bugün olsaydı binecek olduğu araçtı. Ekstra bir şey yok. Hangi marka araca biniyorsa ona biniyorum, ne kadar maaş alıyorsa o kadar alıyorum" diyen Durmuş, kendisiyle ilgili çıkan haberler için ise, gerçekçi olmadığını ifade etti. Durmuş, "Ne ben ne başka genel başkan bunu yapmaz, yapamaz" ifadelerini kullandı.

İşte Semih Durmuş'un 2 kez pas geçtiği, en son soruya yanıt vermek zorunda kaldığı o anlar: