3 GÜN İÇİNDE TESLİM EDECEKTİ

Kandıra’da sağlık çalışanı olarak çalışan Emre Can isimli bir vatandaş, 2. el eşya satan bir dükkan sahibinin kendisini dolandırdığını iddia etti. Edinilen bilgilere göre dükkan sahibi, 7 Ocak günü söz konusu dükkandan eşya alan Emre Can’a eşyanın depoda olduğunu olduğunu söyledi. Vatandaşın alacağı başka bir eşyanın ise farklı bir ilçeden geleceğini söyleyen işletmeci, gelecek eşyaları 3 gün içinde teslim edeceğini belirtti.

DOLANDIRICI ÇIKTI

Dükkan sahibinin bölgedeki esnaflardan olması nedeniyle bir sorun olmayacağını düşünerek alacağı ürünler için 1200 TL ödeyen Emre Can isimli vatandaş, ne parasını ne de ürünleri alabildi. Dükkan sahibinin, kendisini aradan geçen 35 gün boyunca farklı bahanelerle oyaladığını ifade eden vatandaş, “Şehre ilk geldiğimde Kandıra’da bulduğum ilk 2. elci dolandırıcı çıktı” dedi.

YÜZSÜZ!

7 Ocak gününden bu yana dükkan sahibiyle hemen her gün tartıştığını belirten vatandaş, dükkan sahibi şahıs için “Emniyete başvuracağım dediğimde bana ‘Alacak işlerine adliye bakıyor’ diyecek kadar da yüzsüz !” ifadelerini kullandı.