Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü görevini vekaleten sürdüren Dr. Hüseyin Sarıkaya’nın sosyal medya paylaşımlarına Cumhur İttifakının MHPkanadından sert bir mesaj geldi.

Son günlerde Çankırı’da Ak Parti ve MHP yetkililerinin yerelde karşı karşıya geldiği açıklamalara bir yenisi daha eklendi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba, Sağlık İl Müdürü Sarıkaya’nın, bazı yöneticilerle birlikte yemek yerken fotoğrafında yer aldığı paylaşımına tepki gösterdi.  Akbaba, “Sağlık İl Müdürünün Facebook paylaşımı çok manidar. Sanki bir Kurumun İl Müdürü değil, AK Parti Sağlık İl Müdürlüğü temsilcisi gibi…” yorumunda bulundu.

Sarıkaya’nın siyaset yaptığını anımsatan Akbaba, “Sayın Müdür! Sırasıyla methiyeler saydığın parti temsilcileri ile birlikte, rezalet derecesine varan sağlık teşkilatınızın ve büyük sağlık ocağı durumuna düşen Devlet Hastanemizin bir an önce 85 bin nüfuslu bir şehrin Devlet Hastanesi konumuna getirmenizi memleketimiz adına sizlerden bekliyor, teşekkürlerinizin karşılığı hizmet olarak dönmesini canı gönülden temenni ediyorum. Unutmayınız ki; bu memleket sizden siyaset değil, sağlık alanında hizmet bekliyor.” ifadelerine yer verdi.

Çankırı'da sağlıkta yaşanan yolsuzluk ve skandalları kamuoyuna bütün çıplaklığı ile sunan Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker'de paylaşımla ilgi yorumda bulundu. Şeker, "Sosyal medyadan güç merkezlerine bir iki dalkavukluk mesajı yazıp, biz çok çalışıyoruz mesajı vermekle koltuğunu korumaya çalışan bürokratlardan Çankırı bıktı usandı. Bırakın da çok çalışıp çalışmadığınıza millet karar versin. Bu paylaşımlar çok ucuzladı. Kendi kendine 'ben çok çalışıyorum' demekte neyin nesidir? Bu işleri yapmak zaten başlıca göreviniz değilmidir? Zaten çok çalıştığınız (!) hastanenin ahvali halinden çok iyi görülmektedir." mesajını paylaştı.

Çankırı Postası