Karaman Devlet Hastanesinde tedavi süreçleri tamamlandıktan sonra taburcu olan hastalara çat kapı ziyaretinde bulunan Dr. Kurşun, hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra, verdikleri hizmetle ilgili olarak hasta ve hasta yakınlarından talep ve önerileri olup olmadıklarını sorarak, Karaman’da verilen sağlık hizmetini üst segmentlere çıkarmak adına böyle bir ziyaret dizisi gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

SAĞLIK MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ETTİLER!

Hastalar ise yapılan ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, Karaman Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun’a teşekkür ettiler. Oldukça samimi havada gerçekleşen ziyaretlerde hasta ve hasta yakınları kısaca duygularını şöyle ifade ettiler; tedavi sürecimiz boyunca sağlıkçı ve hizmetli personeller bizlerle aile sıcaklığı ile ilgilendiler, şifayı ve güler yüzü bir arada bulduğumuz Karaman Devlet Hastanesi çalışanlarına verdikleri hizmetten ötürü teşekkür ederiz dediler. diyerek verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HASTA VE HASTA YAKINLARINI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ!

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun basın mensuplarına yaptığı kısa değerlendirmesinde, bire bir hizmeti alan vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinlemeye devam edeceğiz dedi.

Editör: Haber Merkezi