Balıkesir İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz " Hele bu dönemde, sağlık çalışanlarının bu kadar fedakar olduğu, evinde çocuğuna sarılırken elli tane hesap yaptığı dönemde, buna kimsenin hakkı yok. Covid servisinde 24 saat nöbet tutup, evine gidip çoluğuna çocuğuna sarılamayan insana,  kimsenin laf söyleyemeyede hakkı yok. apartmanda bir tane  covidli çıktığında herkes apartmanı terk etmeyi düşünüyor. Köyde evi varsa oraya gidiyor. Niye? Bana da bulaşır diye. Biz o hastaları tedavi ediyoruz arkadaşlar. Kimse kusura bakmasın. Hiçte mütevazi olamayacağız bu konuda. İnsanlar ölüyor. Başkalarını yaşatabilmek adına ölüyor. Biz izne göndermiyoruz insanları. Millet tatil için bizim bölgemize geliyor.Biz insanları haftasonu iznine göndermiyoruz. Böyle bir ortamda çalışıyoruz." dedi.

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz'ın alkış alan konuşmasıyla gerçekleri bu tonda söyleyen resmi bir makamın olmasından dolayı mutlu olduk, moral bulduk. 

Resmi ağızlardan bu kelimeleri duymaya alışkın olmayan sağlık personelleri, Balıkesir İl Sağlık Müdürünü sosyal medya'dan kutladılar. Sağlık çalışanlarına sahip çıkan bu yöneticiler gibi yöneticilerin çoğalmasını diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi