Torbalı ilçesinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fuat Mehmet Park ve Torbalı Devlet Hastanesi hekimi Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal öldürülmüş, bir polis memuru da çatışmada ağır yaralanmıştı. Cinayetlerden sonra katil zanlısı Enver Y., İzmir Emniyet Müdürünün çalışmaları sonucu yaralı olarak yakalandı. 17 suçtan sabıkası bulunan suç makinesi, İzmir'deki bir hastaneye sevk edildi.

Kan donduran cinayetlerin ardından ifadeler ortaya çıktı. Öldürülen Dr. Fuat Mehmet Park'ın eşi Vildan Park ve doktor Harun Gülcemal, dehşet dolu anları anlattı. Vildan Park, eşi Dr. Fuat Mehmet Park ile ikamette bulundukları sırada kapının çaldığını, eşinin kapıyı açtığını, kapıda yüzü maskeli, eli eldivenli, üzerinde yeşil mont, siyah pantolon ve ayağında bot olan erkek şahsın elinde silahla kasanın yerini sorduğunu söyledi. Eşiyle aralarında boğuşma olduğunu anlatan Vildan Park, katil zanlısının silahla eşini başından vurduğunu, sonra kendisine de kasanın yerini sorduğunu, şahsın para istemesi üzerine 500 TL para verdiğini söyledi.

KAYINVALİDESİNİN BAŞINA SİLAH DOĞRULTMUŞ AMA PATLAMAMIŞ

Öldürülen Hatice Gülcemal'in eşi doktor Harun Gülcemal'in de ifadeleri ortaya çıktı. Harun Gülcemal, olay akşamı ikameti önünde aracına bineceği sırada arkasından bir şahsın gelerek kendisine silah doğrulttuğunu, şahsın kendisini aracından indirerek ikamet ettiği daireye getirdiğini aktardı. Evinin kapısını çaldığını, şahısla birlikte içeri girdiklerinde evde bulunanlara sakin olması gerektiğini söylediğini, şansın kendilerinden para ve değerli eşya istediğini anlatan doktor Gülcemal, olumsuz cevap alınca elindeki silahı bir kez kayınvalidesinin başına tutarak tetik düşürdüğünü anlattı. Doktor Harun Gülcemal, silah patlamayınca şahsın tekrar dolduruş yaparak eşi Hatice Gülcemal'in başına dayayıp bir kez ateş ettiğini, şahsın ikametlerinde değerli eşya arayıp bulamadığını, bunun üzerine silah zoruyla kendisini yanına aldığını aktardı. İkametten çıkarak arabasına bindirildiklerini anlatan doktor Gülcemal, aracı şahsın sürdüğünü, ATM'ye gittiklerini, burada bin 500 TL para çekerek şahsa verdiğini ve şahsın daha sonra kaçarak uzaklaştığını anlattı.

OLAYIN İÇİNDEN!

DR. GÜLCEMAL, 1 HAFTA ÖNCE SALDIRIYA UĞRADI

Torbalıda sağlık camianda işlenen iki cinayetle ilgili soruşturma sürdürülürken, bu arada Dr. Harun Gülcemal'in yaklaşık bir hafta önce Torbalı Devlet Hastanesi'nde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi. D. Gülcemal'in bu olaydan sonra saldırgan hakkında şikayetçi olduğu ve soruşturma yürütüldüğü anlaşıldı. Polisin bu ayrıntıları da incelediği belirtildi.

Polis ekipleri Dr. Fuat Mehmet Park'ı silahla yaralayarak kaçan şahsı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

TAM BİR SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

İzmir Torbalı’da bir doktor ve bir doktor eşini öldürüp ardından polis memurunu yaralayarak kaçan Enver Yıldız, ekipler tarafından 14 saatin sonucunda ağır yaralı olarak yakalandı. Yıldız’ın 17 suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

ZANLI HASTANEYE SEVK EDİLDİ!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, sağlık müdürü ve bir doktor eşini öldüren, ardından da bir polis memurunu yaralayan katil zanlısı Enver Yıldız, yaralı olarak yakalanmasının ardından hastaneye sevk edildi.

Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ı ve Torbalı Devlet Hastanesinde görevli Dr. Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'i öldürüp ardından bir polis memurunu yaralayan katil zanlısı Enver Yıldız (30), yaralı olarak yakalandı. Zanlı, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılmasının ardından buradan da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis ekiplerince yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen katilin, daha sonrada başka bir hastaneye sevki yapıldı.

EVİNDE SİLAH BULUNDU!

Zanlı Enver Yıldız (30), Atatürk Mahallesi 1591. Sokak'ta bir yakınlarının evinde bulundu. Zanlı, çıkan çatışmada ağır yaralanarak ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Katil, ilk önce Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine, ardından da Yeşilyurt Devlet Hastanesine sevk edildi. 17 suçtan sabıkalı olan Yıldız'ın evlerinde saklandığı S.D. ve M.Ö. de gözaltına alındı. Mahalle sakinleri, şahısların mahalleye yeni taşındığını belirtirken, olay yeri inceleme ekipleri evde bir adet silah da ele geçirdi.