Uzun süredir Denizli Sağlık Müdürlüğünde  mobbing iddiaları, intihar girişimi ve personele uygulanan sürgün atamalar, covid ödeneğinin idarecilerce istismar edilmesi  iddiaları daha gündemden düşmemişken, Denizli Sağlık Müdürlüğü'nden şok bir skandal daha…

Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk'ün göreve gelmesinin hemen ardından Kamu Hastaneleri Başkanı olarak atanan Dr. İbrahim Emreoğlu ile ilgili açığa çıkan bir ayrıntı “PES ARTIK!” dedirtti.  

Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk"ün teklifi ile yapılan atamada göreve getirilen Dr. İbrahim Emreoğlu' nun kullandığı ve ilk sahibi olduğu aracın plakasının halen 07 FG 740 olduğu bilgileri gündeme bomba gibi düştü.

Hain FETÖ  lideri Fetullah Gülen"in  isminin baş harflerinin bulunduğu 07 FG 740 plakalı araç böyle kritik ve üst düzey bir yöneticide ne işi var?

Hain Darbe girişimi sonrası gerek kamu kurum kuruluşlarında, gerekse vatandaşlarda bulunan bu plakalar  FETÖ elebaşını protesto etmek amacıyla herkes tarafından iptal ettirilirken, Dr. İbrahim Emreoğlu halen ısrarla bu aracı kullanmaya niye devam ediyor?

Kamuda üst düzey yönetici olarak görev yapan Dr İbrahim Emreoğlu bu malum plakayı iptal ettirmediği gibi, hali hazırda Kamu Hastanelerine ve resmi işyerine dahi bu araçla gelip gitmektedir. Yoksa Dr. İbrahim Emreoğlunu üst düzey görev almasında bu plakanın hatırı var mıdır?

SUÇ DUYURUMDUR!

Bu haber aynı zamanda; 07 FG 740 plakalı, 2005 model,  Volkswagen Golf marka mavi aracı kullanan İbrahim Emreoğlu'nun Fetö ile bağlantılarının araştırılması ve bu kişiyi Denizli Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığına atanmasını sağlayan Berna Öztürk hakkında emniyet ve adli mercilere suç duyurumdur. 

Not: Başlıkta kullanılan araç fotoğrafı temsilidir.