MHP Milletvekili Baki Ersoy’un, Koronavirüs tedavisi gören Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’ya yönelik  hastane ziyareti ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’e,  ait olduğu belirtilen “Sağlık Müdürü abartıyor” açıklamalarına tepki gösterdi.

"DESTEK VERMEYENLER, ZARAR VERMESİNLER"

“Salgınla mücadeleye destek veremeyenler, en azından zarar vermesinler” diyen Şahin, “Göz önünde olan, makam sahibi olan insanlar topluma örnek olmalıdır. Aksi takdirde vatandaşa salgınla alakalı yapılan uyarıların hiçbir anlamı kalmaz. Üstelik toplumun adalet duygusu derinden sarsılır. İlimizin ilçe belediye başkanlarından biri Sağlık Müdürü’nün salgınla ilgili açıklamalarına ‘abartıyor’ diyor. Milletvekillerinden biri Covid-19 nedeniyle hastanede yatan hatırlı bir hastayı ziyaret edip fotoğraf çektiriyor. Sorumluluk sahibi insanların bunları yapmaması gerek” dedi.

“BU TUTARSIZLIK NASIL AÇIKLANACAK?”

Şahin, AK Parti’den yapılan Ankara’daki kongreye ücretsiz ulaşım ve yemek duyurusu ile ilgili de, “İşimize odaklanalım siyaset yapmayalım diyoruz, ama bu hassasiyetimiz, siyasilerin işimizle ilgili hatalarını görmezden gelmemizi gerektirmez. Vatandaşlarımıza kalabalığa girmeyin, yapmayın etmeyin diyoruz, ama kongreye otobüsle insan taşınıyor. Bu tutarsızlık nasıl açıklanacak?” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi