Niğde S.M. hakkında akıl almaz iddialar ortaya atıldı. Nahita Nahita isimli facebook kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımda Niğde Milletvekili ve S.M.'nde kardeşi Başkan Yardımcısı bürokrat hakkında ciddi ithamlarda bulunuldu.

İŞTE O PAYLAŞIM:

NİĞDE’NİN SAĞLIĞI KİMLERE EMANET!!!!

14 Mart tıp bayramı sağlıkçılar için önemli bir gündür. Ama Niğde’mizde parçalanmış bitmiş ligin bir tablo ortaya çıktı. Her atamada her olayda sağlıktan sorumlu olduğunu söyleyen Milletvekili *** 14 Mart Tıp Bayramında dahi bencilliğini ön plana çıkardı. Dağıttığı lokum ve karanfillerin parasını dahi S.M. Mutfak gideri olarak ödetti.

İl Sağlık M. D.H Başkanlığına vekâleten bakan kardeşi ve İlimize yeni atanan İl ** Müdürü bu olaya çanak tutarak devletin sırtından Show yaptılar. 3 gün vatandaş muayene olamadı, randevuların tamamı iptal edildi. Milletvekili utanmadan sırası iptal olmuş vatandaşlara lokum ve karanfil ikram etmeye kalktı. Vatandaşın bir tanesi ben sizden karanfil ve lokum istemiyorum diyerek iade etti ama milletvekili bunu bile yorumlayamadı.

Bitlis İlinden soruşturmalarla alınan ve bakanlığa çekilen Dr. K.O, S.G.'nin yüzünden Niğde ilini cezalandırılmak üzere Müdür olarak gönderildi. İşi gücü hizmet olmayan her şeyde Show’a kalkışan AK parti sempatizanı olarak kalmaya çalışan bir Müdür!! Bundan önceki yönetim gibi Sağlıkta paranın başına Bitlis de soruşturmayla alınan bir Acil Tıp Teknisyeni (Ambulansta Görev Yapan Sağlık Personeli ) buraya başkan olarak getiriyor ve buna siyasetçilerden çıt yok.

EYYY Niğdeliler uyanın artık!!! Evini dahi getirmeyen haftanın yarı günü Ankara’da geçiren Kendi hizmetine atana makam aracını geçe şoförsüz olarak Sağlık Sen Başkanını karşılamaya giden ve giderken araçla kaza yapan ve aracı devletin sırtında tamir ettiren bir Müdür Niğde’ye ne katabilir.

BU MEMLEKETİN İNSANLARI SİYASETÇİLERİ YÖNETİCİLERİ VE GAZETECİLERİ LÜTFEN ARTIK BU SAHİPSİZ NİĞDE’MİZE SAHİP ÇIKIN!

Daha yakınlarda Niğde’den ayrılan Aksaray İlinde ve Nevşehir’de böyle bir durum yaşanabilir mi sizce? kocaman bir hayır!!!!

Şimdi Milletvekili’e soruyoruz senin sağlıkta bir kardeşin mi var? Her boşalan kadroya kendince isim verip ısrar ediyorsun oda olmuyor. Hep Niğdeli olmayan insanlar geliyor. Gün gelecek bunun hesabını Niğde’ye vereceksin unutma! Hiç mi bu memleketin okumuş çocuğu yok Sağlıktaki hizmetin başına eğitimi bilgisi deneyimi belli olmayan il dışından bir A. geliyor ve senin hiç sesin çıkmıyor! Neden!

Memleketin çocuğu olsa hemen bozmaya çalışıyorsun acaba. Neden bu insanlar. Gün gelir gider yapılanlar kapanır diye mi!! Niğde ... ... Başhekimliğine senin sayende bir başhekim atandı .Acaba hiç merak ettin mi ? E. isimli sekreteriyle poliklinik te **şekilde *** olup her gün LOTUS Aparta şarap ve eğlence partileri *** bilgin var mı?

Ayrıca şu an kapısında özel kalem gibi masa konup bu ortamı hastane ortamında taçlandırıldığını bilmiyor musun yoksa! bak bunların hepsi senin günahın az kaldı Milletvekilliğin bitince acaba bundan önceki siyasetçi gibi mi yaşayacaksın Niğde’de. Bu yazdıklarımızın hepsinin belgeleri elimizde mevcut olup yeri geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağız.

NİĞDE SEVDALISI OLAN KALEMİ HÜR OLAN NİĞDELİ GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZ KORKMADAN ARAŞTIRIN YAZIN NİĞDE’MİZ KAYBEDİYOR. NİĞDELİ YÖNETİCİLERİMİZ ALLAH RIZASI İÇİN BU KÖTÜ DURUMA BİR EL ATIN VEBALİ VAR BU İŞİN .NİĞDE HEPİMİZİN SAHİPSİZ KALDI BUNDAN SONRA SAHİPSİZ BIRAKMAYIN!!!!!