Sağlık Bakanlığı tarafından Şanlıurfa’ya tahsis edilen 41 ambulans, 2020 yılının aralık ayında kente siren seslerini açarak konvoy eşliğinde girmişti. Ambulansların siren seslerini duyarak paniğe kapılan vatandaşlar olaya büyük tepki göstermiş ve ambulans sürücüleri hakkında soruşturma başlatıldığı duyurulmuştu. Bu olayla ilgili bir soruşturma haberi daha geldi.

“BUNUN ADI GÖRGÜSÜZLÜK” DEMİŞTİ

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nün ambulansların sirenlerini açarak kente girişini sosyal medya hesabı Twitter’dan eleştiren Aile Hekimi Dr. İbrahim Tarımak hakkında da idari soruşturma başlattığı ortaya çıktı.

Tarımak, bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından “41 ambulans aldığı için ortalığı ayağa kaldıran büyük devlet gördünüz mü hiç? Millet şehit cenazeleri var sanıp üzülmüş. Bunun adı görgüsüzlük. Bunun adı soytarılık. Bunun soytarılık olmadığını düşünen kişi çok net soytarıdır” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

TARIMAK: SİZLERE SORMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

Bu paylaşımına yönelik idari soruşturma başlatıldığını açıklayan Tarımak, “Twitter’da takılmaktan daha önemli işleri olduğunu düşündüğüm Urfa sağlık müdürlüğünün de tıp bayramını kutlarım. Nasıl tweet atacağımı sizlere sormadığım için özür dilerim” ifadelerine yer verdi.