Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ilgili Alaattin Onur tarafından kaleme alınan yazıda İlçe Sağlık Müdürlüğünde son günlerde artan huzursuzluk sonrası kurumun adeta çalışamaz hale getirildiği belirtiliyor.

İşte O Yazı:

Bunların yaşandığı Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğünde doğal olarak ta gün geçmiyor ki ilçe bir çalışan polis veya adliyede ifade vermesin.

Bu huzursuzluklar, başarılı ilçede herkesin takdirini kazanmış kurum ve kuruluşlar tarafında plaket ve belgelerle karşılık görmüş olan Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz’ın ani bir atamayla Ferizli’ye gönderilmesiyle başlar

Gülşah hanımın ani kararla gönderilmesinden sonra Akyazı’ya Serdivan İlçe Sağlık Müdürü Sevda Gürsel bu göreve atanır..

Bu atamadan sonra olaylar da başlar

Ama önce Sevda Gürsel’i tanıyalım

Akyazı İlçe Sağlık Müdürü S.G., Serdivan ilçesinden o günlerde konuşulan zorunlu bir tayin ile Akyazı’ya gelen bir isim..

Kim bu S.G. diyecek olursanız;

Bir dönem Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı olayı olan birisi..

Bu aday adaylığı sonrası artık S.G., tahmin edeceğiniz gibi Ak Parti milletvekili aday adalı olarak, bu durumda olan yüzlerce bürokrattan biri olup çıkmış..

Bunlar Ak Partili bürokrat olunca da öyle kolay bir yerden alınıp bir başka yere verilmiyor doğal olarak

Adeta dokunan yanar bu durumda!

Dönelim mevzumuza

Herşey, Akyazı Sağlık Ocağında bir doktor ile ilçe sağlık müdürü arasında yaşanan bir tartışma ile başlar.

Tartışma sonrası doktorun yasal yollara gideceğini konuşulur.

Sağlık müdürü ile tartışan doktor öyle kurum içerisinde de bunları dillendirince ilçe sağlık müdürünün hamleleri de gecikmez

Önce Ak Parti İlçe Başkanı, daha sonra belediye başkanı son olarak ta Kaymakam beye giderek derdini anlatır ve kendisiyle tartışan doktor ile çalışamayacağını anlatır..

Tabii ki İlçe sağlık müdürünün Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un da adını da zikredince gerekenler yapılır..

Müdüre hanım doktordan şikayetçi olduğu yetmezmiş gibi bu kez bazı çalışanlarından şikayetçi olur ve onların polis merkezinde ifade vermesi için girişimde bulunur.

İlçe Sağlık Müdürlüğünün bazı çalışanları şikayet üzerine Akyazı ilçe Emniyet Müdürlüğünde ifade verirler

Bu tartışma böyle bitmez devam edip gider..

Şimdi Akyazı'da gerek sağlık camiası gerekse bürokratlar bu kavganın nereye kadar süreceğini merak ediyor..