Elinde yağ tenekesi olduğu görülen bir vatandaş Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü binasının önüne gelerek eylem yaptı. Tenekeyle ritim tuttuğu görülen vatandaşın görüntüleri arkadaşı olduğu tahmin edilen bir kişi tarafından cevap telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

Ses kaydının hayli düşük olduğu görüntülerde vatandaşın Yar saçların lüle lüle, Sağlık Müdürü Sana Güle Güle dediği duyuldu.

Video ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, tek kişilik eylemin Sağlık Müdürlüğü görevini bırakan Dr. Ali Taşçı ile ilgili olup olmadığı bilinmiyor.

BOŞ TENEKELİ EYLEMCİ NE DEMEK İSTEDİ?

İlk bakışta ayçicek yağı fiyatlarını protesto ettiğini düşünsek de eylemin sağlık müdürlüğü önünde yapılıyor oluşu ve bu görevden alma sonucu yapılmış olması işin rengini degiştirdi.

SABAH'ın haberine göre, herkese soruşturma açmıştı

2016 yılında Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü koltuğuna oturan Ali Taşçı, pandemi sürecinde uyguladığı yanlış sağlık politikaları nedeniyle bir çok kesimin tepkisini çekmişti. Özellikle Çanakkale'de korona yükselişinden sorumlu tutulan Sağlık Müdürü Taşçı, Pandemi sürecinde personeline açtığı soruşturmalarla adını sıkça duyurmuştu. Taşçı'nın pandemi sürecinde canı pahasına mücadele veren 600 sağlık çalışanına soruşturma açtığı ortaya çıkarken, Taşçı'nın bir çok başhekimi de istifaya zorladığı iddia edilmişti. Müdür Taşçı, son olarak İl Sağlık Müdürlüğü'nün resmi sitesindeki öz geçmiş bilgilerine oğullarının görev yaptığı yerleri eklemesiyle gündem olmuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: