Sivas Sağlık Müdürlüğünde çalışan, İl Genel Meclis Üyesi olan Arzu Polat aynı zaman da AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanlığı yapıyor. İl Genel Meclisinde bir çok komisyonda da görev yapan Polat aynı zamanda divan katibi… Komisyon çalışmaları kapsamında Polat sık sık köy ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Sadece kendisi değil siyasetin içerisinde olan Polat’ın eşi Erdal Polat‘ta Sivas Milletvekili Semiha Ekinci’nin danışmanlığını yürütüyor.

Polat ailesinin bu kadar yoğun tempoya nasıl dayandıkları merak edilirken AK Partili kadınlar ise bunca yükü sırtında taşıyan Başkan Polat’a adeta imreniyor.

Sivas Milletvekili Ekinci’nin Sivas’taki adeta eli olarak da bilinen Polat’ın, Ekinci’nin Kadın Kolları MKYK üyeliğinde yeni dönemde yer alamaması sonrasında yoğunluğu bir nebze azalmış olsa da Polat’ın temposu göz dolduruyor.

Polat, bunca yoğunluk arasında hangi arada işe gidiyor hangi arada meclis çalışmalarına katılıyor ve hangi arada Kadın Kolları Başkanlığı yapıyor merak konusu…

Arzu Polat geçtiğimiz dönemlerde Kadın Kolları Başkanlığı yapan Semiha Ekinci ve Şadiye Öztürk‘ün Başkan Yardımcılığı görevini yürütmesinin ardından iki dönemdir yaptığı kadın kolları başkanlığını ise ne kadar süreyle devam ettirecek bu da Sivaslı kadınların merak ettiği bir diğer konu.

Editör: Haber Merkezi