Ülkemizin dört bir yanında büyük özveri ve fedakarlıklarla hizmet eden sağlık çalışanlarımıza yapılan hiçbir saldırıyı affetmiyoruz. Hastanemizde mesleğini icra eden hekimimize hasta tarafından gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyor, hekimimize acil şifalar diliyoruz.

Sağlık çalışanları bu tür olayları hak etmiyordur.

Saldırgana hak ettiği cezanın verilmesi, verilecek cezanın caydırıcı olmasını bekliyoruz.

Vatandaşlarımıza her türlü şartlarda hizmet sunma gayretiyle çalışan sağlık personelimizin bu gibi olaylara maruz kalması onur kırıcı, gönül kırıcı, üzüntü veren bir durumdur.

Sağlık çalışanları sevgi, saygı ve hoşgörü bekliyor. Maddi ve manevi hak edişlerinin tas tamam ödenmesi ile iadei itibarının taraflarına verilmesini bekliyor.

Şifa veren ellere vefa gösterilmesi konusunda toplum bilincini artırmak için hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın fedakârca sürdürdükleri çalışmaları her fırsatta dile getireceğiz ve bu çirkin saldırının da sonuna kadar takipçisi olacağız. Sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan saldırıyı kınıyor ve hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi yineliyoruz.

Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

İsmail Yılmaz
Sağlık Sen Rize Şube Başkanı

Sağlık Müdürlüğünden açıklama

İl Sağlık Müdürlüğü: "Hastasına yardımcı olabilmek, acısını dindirmek, yarasına merhem olabilmek dışında hiçbir amacı olmayan, bu uğurda zorluk, sıkıntı gözetmeksizin geceli gündüzlü cansiperane gayret gösteren fedakar hekimimize görevi başında her ne amaçla olursa olsun ve nasıl bir bozuk düşünceyle beslenirse beslensin yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz."