Koca yaptığı paylaşımda, “Alkışlayalım! Ne Kadar Alkışlasak Azdır! Açıklaması üzerine tüm yurtta her gün akşam saat 21,00 da vatandaşlar evlerinin pencere ve balkonlarından sağlık çalışanlarına alkışlıyorlar.

“SEN ALKIŞLAMA A. RIZA ACAR”

Sağlık çalışanlara alkışlandığı şu günlerde, Aydın Devlet Hastanesi Sağlık personeli ve Aydın Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Özcan, geçtiğimiz ay hastane acil servisinde yaşanan bir olayla ilgili sosyal paylaşım sitesinde, AK Parti Aydın Kurucu İl Başkanı ve 22 Dönem AK Parti Aydın Milletvekili olan Ahmet Rıza Acar hakkında şu paylaşımda bulundu, “SEN ALKIŞLAMA A. RIZA ACAR !!! EVDE KALIYORSUN DEĞİL Mi? A. R. ACAR

SEN EVDE KAL HASTA OLMA !!, SENİN TEHDİT ETTİĞİNSENİN HAKARET ETTİĞİN SAĞLIK ÇALIŞANI NÖBET TUTUYOR. ARADIN MI SAYIN SAĞLIK BAKANINI? SEN EVDE KAL, DANGALAKLAR HER TÜRLÜ RİSKE RAĞMEN NÖBETE DEVAM EDER” yazısı Aydın gündemine oturdu.

Yapılan yorumların devamında Eski Vekil A.Rıza Acar konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu.

“BEN ALKIŞ DEĞİL DUA EDERİM”

Eski Milletvekili A. Rıza Acar, 

“Ben alkış değil dua ederim. Kime dua edeceğime bizzat kendim karar veririm. Sen önce meseleyi iyice öğren ondan sonra böyle yazılar yaz. Hastanın en yakınına hatta oğlu burada yazılmayacak bir durumda hastaneye gelmiş ciğeri yanan bir baba. Polisin istediği idrarı laboratuara getiren canı yanan babaya izahat yapmadan paylama yaparak kabul etmeyen görevliye, bunun kabul edilmesi için sağlık müdürüne mi telefon edeceğiz dediğimde beğendiğin yere telefon et cevabını veren, asıl görevi hastanelere gelenlere hizmet üretmek, işlerin zarafet ve nezaket içerisinde yapmak olan bir kişi üstelik elinde idrar numunesi ile hışımla acile doğru giderken hiç kimseye söylemediğim halde ona kim söyledi ise “sizin MV. olmanız beni bağlamaz” diyen birine sen ne cevap verirdi n çok merak ediyorum” diyerek yorumunu tamamladı.

Vekil Acar’ın yorumuna Sağlık Personeli Erdem Özcan,

“Biz sürgünü de göze alırız, cefayı da göze alırız. Çünkü biz namusumuz, şerefimiz ve haysiyetimiz için yaşarız. Onun için sadece Allah’tan korkarız” ifadelerini kullandı.

“HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEKSİN”

Erdem Özcan, 

“Ahmet Rıza Acar çok masum bir adam olmuşsun bakıyorum, saygısızlığına kılıf mı arıyorsun. Ben şahidim söylediklerine, saygısızlığına, küstahlığına. Sen Aydın halkına vekil oldun, hem de hakaret ettiğin, tehdit ettiğin insanların oylarıyla. Peki, Ankara'da Sayın Cumhurbaşkanımızdan nezaket, hoşgörü öğrenmedin mi? Vekillik sana şahsi kariyer olmuş galiba. Senin tehditlerin bizi korkutur mu sandın? Hakaretlerin yanına kalır mı sandın? Hatta sen kendini ne zannediyorsun? Biz sürgünü de göze alırız, cefayı da göze alırız. Çünkü biz namusumuz, şerefimiz ve haysiyetimiz için yaşarız. Onun için sadece Allah’tan korkarız, kükrerken sarfettiğin cesur cümlelerin gereğini yapmanı bekliyorum. Hukuk önünde hesap vereceksin ve bundan tüm ülkenin haberi olacak. O tahlilin (özelini paylaşmıyorum) nasıl yapılacağı kanunla belirlenmiş, "Ben milletvekiliyim, polisten de güvenlik görevlisinden de güvenilirim" demekle kanun dışında iş yapılmaz. Sen benim vekilim değilsin, saygıma, sevgime mazhar olamazsın. Sana verdiğim oy senin için değil Reis hatırına verilmiş oy” Ahmet Rıza Acar mahkemede mutlaka hesaplaşacağız, buna kuşku yok. Sen arayacağım dediğin yerleri aradın mı? Ara lütfen, senden korkan senin gibi olsun. Tehdit varsa iki yolun var 1. Adalet, hemen dava aç.