Personel Sağlık Personeli Haber NET Personel Sağlık

Trend Haberler

Merkez Bankası’ndan Devlet Memurlarına Enflasyon Farkı Müjdesi!
Merkez Bankası’ndan Devlet Memurlarına Enflasyon Farkı Müjdesi!
1
Memur Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?
Memur Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Toplu Sözleşme İkramiyesinin İptali Ve  3600 Ek Göstergeye İlişkin Açıklama!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Toplu Sözleşme İkramiyesinin İptali Ve 3600 Ek Göstergeye İlişkin Açıklama!
3
Hemşirelerden Bakan Koca’ya Tepki: Hayretler İçinde İzledik!
Hemşirelerden Bakan Koca’ya Tepki: Hayretler İçinde İzledik!
4
Ali Yalçın Erdoğan'ın 3600 Ek Gösterge Ve Toplu Sözleşme İkramiyesi Açıklamalarının Ardından Yeni Açıklama Yaptı
Ali Yalçın Erdoğan'ın 3600 Ek Gösterge Ve Toplu Sözleşme İkramiyesi Açıklamalarının Ardından Yeni Açıklama Yaptı
5

Personel Sağlık Personeli Haber NET Personel Sağlık haberleri kendi içerisinde uzmanlık gerektiren bir çok kategoriye sahiptir. Hafife alınmayacak derece önem arz eden son dakika maaş ve özlük bilgileri personel sağlık ekibi tarafından titizlikle hazırlanarak yayına verilmektedir. Misyonu; doğru haberi güvenilir şekilde sağlık personel ile buluşturmak olan personel sağlık, son dakika haber, genelge ve maaş ile özlük haklarına ait önemli başlıklarda özel haberler yapan haber portalıdır.

Personel sağlık bölümündeki günün manşetleri alanıyla sağlık personel ihtiyaç duyduğu becayiş, alt bölge tayini, mazeret tayini gibi önemi son derece yüksek kategorilerde haberler yer alır. Özellikle dönem tayinleri gibi sadece yılın belli döneminde ilan edilen duyurular da hem bu bölümde hem de flaş haber bandından yayına verilerek sağlık personel dikkatine sunulur. Diğer taraftan resmi gazete başta olmak üzere sağlık bakanlığı ile ilgili genelge, tamim, yönetmelik gibi sağlık personel mevzuatına dair resmi değişiklikleri anında ziyaretçisi ile bu alan üzerinden buluşturulur.

Personel Sağlık

Sitenin üstü manşet ve son dakika modülleri personel sağlık haber tarafından 7/24 güncellenerek haber girişi yapılmaktadır. Özellikle sağlık personelinin haklarına dair mevzuatta bulunan ancak yorum gerektiren önemli başlıklar bu bölümler de yer alan makaleler üzerinden sağlık personeline ulaştırılır. Personel sağlık herhangi bir üyelik şartı koşmadan özel haberleri başta olmak üzere maaş ve ekonomi haberlerini sağlık personel ziyaretçilerinin hizmetine ücretsiz sunmaktadır. Bunun yanında herhangi bir üyelik ya da başka bir şart ziyaretçiden istememektedir.

Personel sağlık içerisinde yer alan tüm haberlerin yorum bölümü sağlık camiasında ses getiren bir alandır. Sağlık personel kendi aralarında fikir alışverişi yapabilmek de, anlamadıkları detaylara dair soruları meslektaşlarından öğrenebilmektedir. Buraya kadar sıraladığımız sınırlı sayıdaki özellikleriyle bile personel sağlık bir haber sitesinden öteye geçerek sağlık personel için oluşturulmuş önemli bir haber portalıdır. Sağlık ve sosyal hizmet alanında faaliyet gösteren sendika ve dernekleri ait son dakika duyuru, mahkeme kararları gibi bilgilerde yine personel sağlık menü bölümünde bulunan sendika kategorisi aracılığıyla ziyaretçinin hizmetindedir.

Personel Sağlık Atama

Kısıtlı sayıda personel ile pandemi gibi dünyayı kasıp kavuran salgınla mücadelede önemli başarı elde eden Sağlık Bakanlığının personel sağlık atama ilanlarının paylaşıldığı kategori de personel sağlık net içerisinde bulunmaktadır. Bu bölüm aracılığıyla atama bekleyen sağlık personeli, hemşire alım ilanları ile paramedik gibi sağlık teknikeri alım ilanları bölümünü haftada bir kez ziyaret etmelidir. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan sözleşmeli danışman gibi proje unsurlu personel alım ilanları da yine bu bölümde bulunmaktadır. Personel sağlık, personel alım ilanı haberleriyle bir alım forum ve tele gram kanalında gündem olmuş, özellikle branç ve atama sayılarını herkesten önce duyurarak farkını göstermiştir. Yayınlanan ilana hangi şart ve usulle başvurulacağından adayın hangi belgeyi ne sürede hangi birime teslim edeceğine kadar en detaylı bilgiler yine bu kategoride yer alır.

Yıllardır 4B statüsünde görev yapan sağlık personeli, sözleşmeli personele kadro verileceğine dair toplu sözleşme protokolü maddesine istinaden gerekli yasal düzenlemenin yapılmasını beklemektedir. Bu konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan tüm açıklamaların yanında yetkili konfederasyon Memur Sen tarafından yapılan sözleşmeli personele kadro duyuruları personel sağlık tarafından özel titizlik gösterilerek takip edilmektedir. Başta görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı olmak üzere birçok özlük hakkından yararlanamayan sözleşmeli sağlık personeli, sözü verilen kadronun hangi usul ve şartta verileceğine resmi açıklama yapılır yapılmaz personel sağlık son dakika bölümünden ulaşabileceklerdir.

Personel Sağlık Twitter Gündemi

Personel sağlık twitter platformu aracılığıyla Devlet Hizmet Yükümlülüğü kuraları, PDC tablo bilgileri gibi mevzuat ve kura haberlerini takipçilerine duyurmaktadır. Maaş ücretlerine ait zam, enflasyon farkı, kat sayı değişikliği gibi son dakika gelişmeleride yine bu platform aracılığıyla da yayınlanmaktadır.  Sağlık Bakanı her ne kadar sosyal medya platformlarını kullanmayı sevsede, genellikle vatandaşın istifade edeceği paylaşımlar yapması nedeniyle personeli yakından ilgilendiren önemli açıklamalar ulusal basın manşetlerinde dahi bazen yer almamaktadır. Özellikle ek ödeme gibi ücretle ilgili açıklamalar personel saglik net tarafından hem manşet bölümünden hem de anasayfada sabitlenerek sağlık personel bilgisine sunulmaktadır. Bu sayede çalışan habere en doğru ve en hızlı şekilde ulaşmakta, çalıştığı sektörün patronu konumundaki devlet görevlisinin duyurularına kolaylıkla ulaşabilmektedir. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü (yhgm) tarafından dönem tayinleri başta olmak üzere Devlet Hizmet Yükümlülüğü kuraları, PDC tablo bilgileri gibi önemli atama ile tayin haberleri personel saglik net Sağlık Bakanlığı kategorisi aracılığıyla doğrudan ana sayfada hizmettedir. Özellikle fazla mesai, nöbet, resmi tatil fazla çalışma gibi belirli dönemlerde ya da ayda bir defa ihtiyaç duyulan maaş ücret bilgilerini en detaylı tablolar halinde sağlık personelinin hizmetine personel sağlık sunmaktadır.

Personel Sağlık Net Son Dakika

Personel sağlık net son dakika haberleri tüm sağlık meslek mensuplarına haber yayını yapmaktadır. 39 meslek grubu bulunan sağlık camiası, diğer kurumlarda görev yapan memurlara nazaran daha dağınık bir görüntü vermektedir. Yaklaşık 43 sendika ile temsil edileren sağlık camiası, sendika sayısındaki fazlalıkla da dikkat çekmektedir. Bu kadar dağınık bir görüntü veren camiaya ait haberlerde haliyle geniş yelpazeden oluşmaktadır. Sadece haberle kalmayarak, sözleşmeli yönetici dönemleri yada sözleşme imzalanma dönemleri gibi kariyer planlaması yapanların takip ettiği atamalar ayrı bir öneme sahip olmaktadır. Devlet Kurumlarında liyakate en az değer veren Bakanlık konumunda ki Sağlık Bakanlığı, her ne kadar herhangi bir başvuru ve müracaata gerek duymadan sözleşmeli yönetici atamaları yapsa da, bu alanda hizmet vermek isteyen sağlık personelleri, yöneticilerin yönerge değişikliği, Başhekimi yada Müdürü istifa eden hastane bilgilerini de yine diğer kategorilerde olduğu gibi ATAMALAR bölümünden en hızlı şekilde ziyaretçisine ulaştırmasıyla bilinmektedir.

4 yıllık yükseköğrenim bitirmiş, mesleğe başlayalı 1 ay bile olmuş olsa her sağlık personeli sözleşmeli yönetici olarak 2 ila 4 yıl arasında değişen sözleşmeleri imzalayabilmektedir. Ayrıca, memur yada sözleşmeli kadroda Kamu'da görev yapıyor olma şartı sözleşmeli yönetici atamalarında aranmamaktadır. Ek ödeme ve maaş olmak üzere 2 kalem üzerinden ücret alan sözleşmeli yöneticiler, kamuda yapılacak en yüksek ücretli görevi ifa etmektedir.

Personel Saglik Gov Takip Kanalları

Personel saglik gov takip kanalları yılların getirdiği bilgi, birikim ve tecrübesi ile dönemsel yapılan duyuruların yanında sağlıkla ilgili önemli gün ve haftalara hakim olma özelliğiyle son dakika haberlere ayrı bir önem verir. Portal üzerinde bulunan ana bölümler şu şekildir:

  • Gündem
  • Sağlık
  • Atamalar
  • Sağlık Bakanlığı
  • Sendika
  • Mevzuat
  • Personel Alımı
  • Genel
  • Ekonomi

yukarıda sıralanan kategoriler de alanlarıyla ilgili son dakika haberleri başta olmak üzere gündeme dair tüm gelişmeler yer almaktadır. Gündemi en sık ve en hızlı değişen özelliğiyle bilinen Türkiye, Bu durumu sağlık alanındaki gelişmelerde de göstermektedir. 7/24 hizmet mantığına sahip haber merkezimiz, ajans aboneliklerinin yanında Bakanlık haber kaynaklarını sürekli kontrol ederek sağlık personeline tüm önemli gelişmeleri en hızlı şekilde ulaştırmaktadır.