Ak partili Kızılcahamam kampında milletvekillerinin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya vatandaşın hastanelerde yaşadığı randevu sıkıntılarını dile getirdikleri ifade ediliyor.

Hürriyet Gazetesinde köşe yazarı olan Nuray Babacan vatandaşın MHRS konusunda yaşadığı sıkıntıyla ilgili Ak Parti Kızılcahamam kampında yaşananları bugünkü yazısında aktardı.

Ak Parti milletvekilinin Bakan Koca’ya vatandaşların son aylarda hastanelerde randevu alamamalarından dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek, özellikle istifa eden doktorların özel sektöre geçmesinden dolayı çoğu ilde uzman doktor açığı bulunduğunu ve telefonlarının MHRS şikayetleri nedeniyle susmadıklarını ifade ettiler.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise milletvekillerinden gelen MHRS şikayetleri ile ilgili randevu sisteminde değişiklik yapacaklarını ve bu sorunu çözeceklerini ifade ederken “bazı adımlar atıyoruz. Yasal düzenlemeleri hayata geçirdiğimizde maddi açıdan durumlar düzelecek. Tekrar devlete geri dönecekler” açıklamasında bulundu söyleniyor.