RAPORU YOK 

Kovid-19'a yakalanan birçok sağlık çalışanı olduğunu ve diğer yerleşkelerden ya da bölümlerden personel ihtiyacını kapatmak amacıyla görevlendirme yapılabileceğini belirten Şen, "Habere konu yapılan arkadaşın sağlık mazereti olsa zaten onu oraya koymayız. Kendisinin sağlık mazeretiyle ilgili bir raporu yok. İddialar asılsız" dedi.

Ağır İş Göremez Raporlu Sağlıkçıyı Ağır İşe Verdiler: Tabi ki Sağlık Bakanlığında! haberi için tıklayınız

İÇİMİ SIZLATIYOR 

Başhekim Şen,daha sonra şunları söyledi:"Buradaki hizmet ve verdiğimiz uğraş neticesinde asılsız bir şekilde çıkan haberler içimi sızlatıyor. Bizim 4-5 tane farklı yerleşkemiz var. İhtiyaç olduğu takdirde, istediğimiz yerde görevlendirme yapabiliriz. Biz röntgen teknisyenini, sekreter yapmadık ki? Yine röntgen teknisyeni olarak görevlendirdik. Anjiyodan çıkardığımız arkadaşın akciğerinde kitle çıktığı için onu oradan çıkardık. Haberi yapılan arkadaşın sağlık mazereti olsa zaten onu oraya koymayız. Kendisinin sağlık mazeretiyle ilgili bir raporu yok. İddialar asılsız"

ÖNEMLİ OLAN HİZMET 

Adalet ve eşitliği ön planda tutarak, sendika ayırt etmeden çalışmaya gayret ettiğini altını çizen Şen, "Hastanemizin marka olması, fonksiyonlarını ön plana çıkarmak için elimden geleni yapıyorum.  Biz sadece Samsun'a değil bölgeye hizmet veriyoruz. Personellerimizden Kovid-19'a yakalananlar var. Bu hizmetin sürdürebilir olması için diğer yerleşkelerden yardım alabiliriz, arkadaşlarımızı görevlendirebiliriz" şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi