HEM ELEŞTİRİ, HEM SUÇLAMA

M.C. adlı sağlık çalışanı birbiri ardına attığı tweetlerde, maske takan ve aşı olan kişileri eleştirdi, Sağlık Bakanlığını yalan yanlış veriler vererek halkı aldatmakla suçladı, daha da ileriye giderek, etkinliği araştırılmadan uygulanan aşılarla insanların ölüme sürüklendiğini iddia etti. 

Skandal Açıklamalar Yapan Sağlıkçı Hakkında Şok Karar: Bedeli Ağır Oldu! haberi için tıklayınız

O sağlık çalışanı, Sakarya’nın çok yüksek riskli iller arasında sayılmasını Twitter hesabından yorumlarken de, şunları yazdı: 

“NE YÜKSEK RİSKİ? DALGA MI GEÇİYORSUNUZ BİZİMLE?”

“Ben Sakarya’lıyım, sağlıkçıyım ve tomografi çekiyorum egitim araştırma hastanesinde…. Malum vakalara ciğerlerinden çekim istiyorlar. Ya mübarekler; ben gece nöbetlerimde yalnızca 3-5 pozitif vaka (onlarin tabiri ile) çekiyorum. Ne yüksek riski dalga mı geciyorsunuz siz bizimle. Ya Sabır”

“AŞI OLAN VE SÖYLEDİKLERİMİZİ ARAŞTIRMAYAN MESLEKTAŞLARIMDAN UTANIYORUM”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli radyoloji teknikeri M.C., koronavirüs nedeniyle maske takan ve aşı olan meslektaşlarını eleştirdiği bir paylaşımında, onları “küresel döngüye esir olmakla” suçladı. M.C. paylaşımında daha da ileriye gitti ve “Söylediklerimizi araştırmadıkları için hepsinden utanıyorum” diye yazdı. 

BAKANA BİLE KAFA TUTTU: DEFOLUN GİDİN

SEAH radyoloji teknikeri bir başka skandal paylaşımında Sağlık Bakanını hedef aldı. Bakan Fahrettin Koca’ya tweet atan ve “Yemiyoruz işte anlayın bu pandeminizi, her gün yeni korku pompalayan saçma oyunlarınızı, kurmaca tablolarınızı alın ve artık defolun gidin” diyen M.C. “Ha bi de unutmadan, bi zahmet heryeri ve herşeyi bulduğunuz gibi bırakın, sabrı taştı bu milletin” ifadelerini kullandı.

TEST YAPTIRAN HEMŞİRELERİ ELEŞTİRDİ

Radyoloji teknikeri M.C. bir diğer paylaşımında, atılan bir tweete yanıt verirken, koronavirüs testi yaptıran hemşireleri de eleştirdi. 

“GERÇEKLERİ ANLATACAĞIM… PES ETMEYECEĞİM”

Aynı hastane çalışanı, Twitter’daki bir başka paylaşımında, pes etmeyeceğini ve bu tür paylaşımları yapacağını vurgulayarak şunları yazdı: “Gerekirse Profilimi aylardır olduğu gibi yine gündem olan twetlerle doldurucam… Ama pes etmiycem bu küresel güçlerin kurmaya çalıştığı sistem ne bende, ne ailemde, ne ülkemde, nede dünyada huzur biraktı…gercekleri anlatıcam diye ailemle kavga etmem de cabası”

“ÖLDÜRDÜĞÜNÜZ CANLARIN, KESTİĞİNİZ CEZALARIN HESABI AHİRETTE SORULACAK”

Radyoloji teknikeri bir diğer skandal paylaşımında ise “KademeliBATTIK AcilNORMAL” etiketini kullanarak “Girdiğiniz hakların, çaldığınız özgürlüğümüzün, ölümüne sebep olduğunuz canların, kestiğiniz haksız cezaların, kanunsuz yasakların elbet bir karşılığı olacaktır ya bu dünyada yada ahirette..! Ahirette hesap çetindir hatırlatayım dedim belli ki unutmuşsunuz” diye yazdı. 

“MASKE VE AŞI SAÇMALIK”

Sözkonusu sağlık çalışanı, Sağlık Bakanlığının sıklıkla tavsiye ettiği maske kullanımını ve aşı uygulamasını “saçmalık” olarak nitelendirdi.

BİLİM KURULU ÜYELERİNİ TİYE ALDI

Radyoloji teknikeri M.C., aynı paylaşımında Bilim Kurulu üyelerini de tiye alarak “Bill’in kurulu” ifadesini kullandı. Sağlık çalışanının o paylaşımı da şöyle:

“YANLIŞ TEDAVİLERLE, GEREKSİZ ENTÜBELERLE İNSANLARI ÖLDÜRDÜLER”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı M.C., paylaşımlarında daha da ileri giderek, yanlış tedavi ve gereksiz entübe ile insanların öldürüldüğünü öne sürdü. M.C., “Sağlığımızla oynadıkları, haplarla ve yanlış tedavilerle, gereksiz entübelerle insanları öldürdükleri bitirdikleri 1 yıl ..!” diye yazdı.

“DELİ SAÇMASI SENTETİK MASKE İLE AKCİĞER HASTALARINI SOLUNUM YETMEZLİĞİNE SOKTUNUZ”

Aynı radyoloji teknikeri paylaşımının devamında kullanılan maskeler için “deli saçması sentetik maske” ifadesini kullanırken, o maskeler yüzünden nefes almakta zaten zorluk çeken hastaların solunumlarına engel olunduğunu iddia ederek şunları yazdı:

“Deli saçması o sentetik maskeyle (kutularda dahi virüse karşı korumadığı yaziyor ! ) o ölümcül salgını bitirmeyi amaçladığınız fakat Akciğer hastalarını daha da solunum yetmezliğine soktuğunuz, Koah lıları yeni ataklara ittiğiniz 1 yıl..!”

“VİTAMİNLERİ ENGELLEYİP BAĞIKLIĞI DÜŞÜRDÜNÜZ”

Sözkonusu sağlık çalışanı, “Oksijeni haram kıldığınız yetmezmiş gibi bir de güneşten azda olsa aldığımız D vitaminini engelleyerek daha da bağışıklığı düşürdünüz ! Her gripte olduğu gibi kuvvetli ve sağlıklı beslenme, D vitamini C vitamini ve bağışıklığı güçlendirmek yerine 16 tane hap içirdiğiniz 1yıl!” şeklinde bir başka paylaşım daha yaptı. 

“HES KODU SAÇMALIK”

Bir başka paylaşımında HES kodu uygulamasını eleştiren radyoloji teknikeri M.C., şunları yazdı: “Bu 1yil icindeki Heskodu saçmalığı peki ..! (almadim tabiki) Her yere onunla girecekmisiz ! Caddelere avmlere,resmi makamlara hessiz giris yok neymis efendim hayat eve sığarmış! Mevla bizi özgür yaratmış sizin köleniz olmayacağız net !bu böyle bilin”

“MAYMUN HÜCRESİ”

SEAH’ta görevli sağlık çalışanı aşıların deneyler tamamlanmadan hastalara uygulandığını öne sürerek, “Ve bunca olan bitenden sonra vücudumuza, daha aşı haline gelmemiş,deneyleri tamamlanmamış bu sebpten ruhsatı bile olmayan, içerisinde maymun hücresi ve daha bi cok ne idügü belirsiz madde olan o sıvıyı yapmak için bi ton takla attılar! Uyandık biz uyandık” diye yazdı. 

“HAKKIMIZA GİRDİNİZ”

“Giden 1yıl çöp oldu mu, oldu Yalanlarınıza inandık mı inanmadık. Maddi manevi, sosyal, psikolojik, ekonomi ve egitim gibi bütün alanlarda hakkımıza girdiniz mi girdiniz. Pandeminizi de dsö yü de yasaklarınızı da yalanlarınızı da alın defolup gidin” diye yazan sağlık çalışanının o paylaşımı da şöyle:

“YAŞLILARI KOBAY OLARAK KULLANDINIZ”

SEAH sağlık çalışanı Twitter hesabından yaptığı paylaşımında aşı uygulaması sırasında yaşlıların kobay olarak kullanıldığını iddia etti ve şunları yazdı: 

“Bu Necip Milleti çok üzdünüz,hakkına girdiniz…O elleri öpülesi yaşlılarımız, onları koruyorsunuz ve faydaları için o zıkkımı enjekte ettiniz sanarken siz onları kobay olarak kullandınız !!! Unutmayacağız !!! Elbet hesabı sorulur. Allah var ..!”

“NE MASKE, NE HES, NE KAPATMA… ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ İSTİYORUZ” 

Radyoloji teknikeri M. C. “Mevla’m şu mübarek ezanların vaktinde Sen adaletini tecelli ettir ne maske ne hes ne kapatma istemiyoruz artık..! Özgürlüğümüzü, oksjenimizi ve memleketimde hes saçmalığı olmadan dolaşmak istiyorum çok mu şey istedik yaa” ifadelerini kullandı. 

“O SAÇMA TESTLERE ÖYLE İNANIYORLAR Kİ…”

SEAH sağlık çalışanı, hastanede yapılan testlere inanmadığını ifade etti ve “Yemişler kafayı ..! o saçma testlere öyle inanıyorlar ki …yazıklar olsun yaa aklını satmış bu millet at gözlüğüyle, tv de söylenene inanmakla devam eden bir akıl tutulması yaşıyorlar” diye yazdı. Bir hastane çalışanının testlerle ilgili bu sözleri şok etkisi yarattı. 

“ONLARIN ECELLERİ GELMİŞTİR”

Sakarya Üniversitesinde okuyan bir öğrencinin “Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölenler çok” şeklindeki paylaşımına yanıt veren radyoloji teknikeri M.C., “Onların ecelleri gelmiştir” dedi ve şunları yazdı: 

Kaynak: https://www.sakaryadetayhaber.com/haber/seah-radyoloji-teknikerinden-skandal-paylasimlar-98668.html