Eşinden boşandıktan sonra oğluyla birlikte yaşamaya başlayan Zeynep B., dün saat 07.00 sıralarında, Mavişehir Mahallesi 2040/4 Sokak'taki sitede bulunan 12'nci kattaki dairesinin balkonundan düştü. Zeynep B., olay yerinde hayatını kaybetti.

Daha önce de 3 kez intihara teşebbüs etmiş

Psikiyatri uzmanı olarak görev yaptığı ortaya çıkan doktorun ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. İddiaya göre, psikolojik rahatsızlıkları bulunan Uzm. Dr. Zeynep Bodur'un intiharı kesinleşti. Bodur'un daha öncede 3 kez intihara teşebbüs ettiği, yine psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi. Zeynep Bodur'un cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi sonrası toprağa verildi.

Polis, Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak görev yaptığı ortaya çıkan doktorun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmada psikolojik rahatsızlığı bulunan ve daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Zeynep B.'nin, balkondan atladığı saptandı. Zeynep B.'nin cenazesi, otopsinin ardından toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi