Bafra Devlet Hastanesinde yaşandığı iddia edilen olayda, öncelik isteyen 2 polis memurunun talepleri karşılanmaması üzerine, Acil Serviste görevli doktoru darp ettikleri ileri sürüldü. Her sağlıkta şiddet olayında olduğu gibi Sağlık Bakanlığı tepe yönetimi yine sessiz kaldı. 

BEYAZ KOD VERİLDİ

Önce kendilerinin tedavi edilmesini istedikleri için yaşanan olayda, Bafra Devlet Hastanesi'nin acil servisinde muayene olmak isteyen Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler S.Y. ve F.S, Doktordan olumlu cevap alamamaları üzerine Doktor ve polisler arasında çıkan sözlü tartışma darpla sonuçlandı. Darp olayından sonra sağlık çalışanları beyaz kod verdi.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler S.Y. ve F.S., "Neden bize bakmıyorsun, önce bize bakacaksın" diyerek, doktor S.G.’ye a tepki gösterdiler. Samsun'un Bafra İlçesi Devlet Hastanesi Acil Servis’te yaşanan sözlü tartışmanın ardından çıkan kavgada Doktor S.G. kolundan yaralandı. Olay sonrası darp edildiğini iddia eden Doktor S.G., Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları S.Y. ve F.S.'den şikayetçi oldu.