İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine giden bir polis memuru, iddialara göre otopark meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonrası görevliyi silahla vurarak yaraladı.

Yaralanan şahsın hayati tehlikesi bulunmazken sivil polis memuru olduğu öğrenilen kamu görevlisi gözaltına alındı.

Olay, saat 14.30’da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ortaya geldi.

İddiaya göre eşini sağlık kuruluşuna getiren Afyonkarahisar İl Güvenlik Müdürlüğü kadrosunda sorumlu emniyet sorumlusi memuru Emrullah G. ile otopark sorumlusi Mehmetarasındamünakaşa çıktı. Park nedeniyle çıkan münakaşa kısa sürede büyüdü. Polis memuru Emrullah G., aracından aldığı silahla ateş açarak Mehmet A.’yı yaraladı.

Hastanepersoneli tarafınca tedavi dibine alınan Mehmet A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sivil emniyet sorumlusi memuru Emrullah G. ise vaka yerine gelen Fatih Asayiş Ofis Amirliği ekipleri tarafınca gözaltına alındı. “Otopark kavgasından ötürü bir kişi, bir bireyi vurmuş”

Kürşat Durna, “Bir yakınımı sağlık kuruluşuna getirdim. Benim bildiğim kadarıyla otopark kavgasından ötürü bir kişi, bir bireyi vurmuş. Ben silah seslerini duymadım. Buraya geldiğimde vaka yeri araştırma ekipleri buradaydı. Ben de etraftaki vatandaşlardan duydum. Yaralıyı ve vuranı görmedim. Sadece vaka yeri araştırma ekipleri vardı” dedi.

Olayla alakalı araştırma devam ediyor.