Edinilen bilgiye göre; Fatih F. adlı şahıs, 30 Eylül günü rahatsızlığı nedeniyle muayene olmak için hastaneye gitti. Burada görevli doktor H.Ş., şikayetlerini dinledikten sonra Fatih F.’den korona olup olmadığının anlaşılması için PCR testi istedi. Doktorla tartışan Fatih F., elinde bulunan traş makinesini doktora fırlattı ve sağ kaburgasından yaralanmasına neden oldu.

Doktorun şikayeti üzerine gözaltına alınan Fatih F. mahkemece serbest bırakıldı. Ancak, daha sonra Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı serbest bırakma kararına itiraz edince, şahıs tutuklandı

HASTANEDEKİ REHİN OLAYININ FAİLİ CEZAEVİNDE..

Öte yandan, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen, geçtiğimiz hafta sonunda ambulansla getirildiği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil kısmında hemşire odasına girerek kırık bardakla tehdit ettiği 3 hemşireyi rehin alan, polis ve güvenlik görevlileri tarafından yakalanan, daha sonra gönderildiği mahkemece serbest bırakılan, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bu karara itirazı sonucu hakkında tutuklama ve yakalama kararı çıkarılan H.A.K. adlı şahsın da, Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalandığı ve cezaevine gönderildiği bildirildi.