Geçtiğimiz gün Pusula’ya haber olan Y.Ç.’nin 5 yaşındaki otizm hastası çocuğu A.D.Ç’ye yönelik mesajlaşma programı WhatsApp üzerinden beddua ve hakaret içerikli iddiaları yanıtlayan sağlık çalışanı Ç.E., “Beraber olduğum dönemde beni taksinin sahibiyim diye kandırdı. Ancak arabada çalışanmış ve benden plaka kirasını ödeyeceğim diye para aldı. Yaşadığı yeri yanlış tanıttı. Sonradan evli ve 1 çocuğu olduğunu sonradan öğrendim. Kendisinden ayrılmak istediğimi söyleyerek evimden gitmesini istedim.

Ben burada kalacağım eğer gidersem senden 10 bin TL para alacağım. WhatsApp kodunu kaplayabilirim diye tehditlerde bulundu. Beni arkadaşlarımla tehdit etti. Beni ara cesaretin varsa ara. Sana nefes aldırmayacağım bundan sonraki hayatında ki en büyük düşmanın benim şeklinde bu tarz tehditlerde bulundu. Ben böyle hakaretler yazacak birisi değilim. Bunları ben yazmadım. Kendisini Savcılığa şikayet etmem üzerine koruma kararı çıkarttırdım. Bu olayın ardından tehditlerde bulunmaya devam etti” şeklinde konuştu.

Sağlık Personelinden 5 Yaşındaki Otizmli Çocuğa Şok Sözler! haberi için tıklayınız

OLAY ŞÖYLEYDİ;

Zonguldak'ta 112 Çağrı Merkezinde çalışan Ç.E., (29) isimli kadın eski erkek arkadaşı Y.Ç'nin (29) 5 yaşındaki otizm hastası çocuğu A.D.Ç’ye yönelik mesajlaşma programı WhatsApp üzerinden beddua ve hakaret etti.
Alınan bilgiye göre, 112 Çağrı Merkezinde çalışan Ç.E’nin WhatsApp üzerinden yazışmaları kamuoyunda ve otizmli çocukların aileleri üzerinde otizm farkındalık haftasına damgasını vurarak şok etkisi yarattı. İddiaya göre, Kilimli İlçesi Hisar Arkası Mahallesi’nde ikamet eden Y.Ç., geçtiğimiz günlerde eski kız arkadaşı Ç.E. ile WhatsApp üzerinden tartışmaya başladı. Eski iki sevgili arasında başlayan yazışmalı tartışma hakarete dönüştü. Yazışmalarda Y.Ç’nin 5 yaşındaki otizmli çocuğu A.D.Ç’yi kasdederek; “Allah çarpmış zaten o spastik çocuğunu. Zaten beyni de yok sadece ayakları tutuyor sakat kalsın inşallah. Arabaların altında kalsın ezilsin. B.ku bağırsağına karışsın” şeklinde yazışmalarda bulunarak ağır hakaretlerde bulunduğu görüldü.

Editör: Haber Merkezi