Yaklaşık altı gündür kayıp olan ve yoğun arama çalışmaları sürdürülen 27 yaşındaki hemşire Muhammed Aslan’ın dün ormanlık alanda cansız bedenine ulaşıldı.

Özel hareket polisleri, polis arama kurtarma, çevik kuvvet ve sualtı ekiplerinin yoğun arama çalışmaları yaptığı belirtilmişti. İlk emarelere göre ise hemşire Muhammet Aslan’ın intihar ettiği üzerinde duruluyor. Hemşirenin amcası Sinan Aslan ise oldukça çarpıcı bir iddiada bulundu.

İNTİHAR ETMİŞ OLABİLİR

İstanbul Sultangazi‘de altı gün önce kaybolan hemşire Muhammet Aslan’ın cesedi Sultangazi Kent Ormanında bulunurken cenazeyi inceleyen ekipler hemşirenin intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.

AMCASI: SANAL OYUNLAR İŞİ NERELERE GETİRİYOR

Hemşire Muhammet Aslan’ın amcası Sinan Aslan altı gündür kayıp olan yeğeninin internet üzerinden bahis oynadığını ilişkin iddiaları "canımız yanıyor, diğer ailelerin canının yanmasını istemiyorum. Ailelere gerçekten çok iş düşüyor. Sanal oyunlar işi nereye getiriyor görüyorsunuz. Bunları dört bahsetmemiz" lazım açıklamasında bulundu.

ASLAN İÇİN GÖREV YAPTIĞI HASTANEDE TÖREN DÜZENLENDİ

Hemşire Muhammet Aslan için cenaze namazı kılınmadan önce görev yaptı Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir tören tertip edildi. Aslanın Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan mesai arkadaşları tarafından düzenlenen törende çalışma arkadaşları gözyaşlarını tutamazken okunan duaların ardından helallik istendi.

Törende bir konuşma yapan hastane idarecisi "biz tüm hastane çalışma arkadaşları olarak ondan razıyız. Hakkımızı sonuna kadar helal ediyoruz hepimize baş sağlığı diliyorum ailesine Allah’tan sabır diliyorum" dedi.