Görevden alınan Eski Sağlık İl Müdürü Dr. Ergün Yanmaz'ın etkileri halen Ordu ilinden temizlenemiyor. Birçok doktorun usulsüz şekilde görev yerlerini değiştiren, endoskopi yapan doktoru endoskopi ünitesi  ve ameliyathanesi daha iyi olmayan ilçelere gönderen Ergün Yanmaz ve ekibinin halkın sağlığını hiçe saydığı bir kez daha ortaya çıktı.

PLANSIZ YAPILAN GEÇİCİ GÖREVLENDİRMELER NEDENİYLE VATANDAŞ MAĞDUR EDİLİYOR!

Türkiye'nin önde gelen hastanelerinden biri olan Ordu Devlet Hastanesi'ne giden bir vatandaş, kanser şüphesi bulunmasına karşın 2020 yılı Nisan ayına endoskopi randevusu verilmesi üzerine şikayette bulundu.

Hatta bir hasta kendisinin cep telefonuna gelen mesajı tarafımızda paylaştı. Aynı hastanın yorumu ise şöyle;

“Bir kişi hasta olmasa endoskopi istenmeyeceği ortadadır. Eğer bu kişi kanser ise evre atlayıp hayatını bile kaybedebilir. Ergün Yanmaz’ın yerine büyük beklentiler ile ataması yapılan müdür de henüz eski müdürün yanlışlıklarını hala düzeltemedi.Herhalde bundan sonra Ordu Devlet Hastanesi'nde ölen ölür kalan sağlar bizimdir şeklinde halka hizmet verilecek gibi görünüyor.

ENDOSKOPİ YAPAN DOKTORUN ENDOSKOPİ MAKİNESİ OLMAYAN HASTANEDE NE İŞİ VAR!

Endoskopi yapan doktorları endoskopi makinesi olmayan hastanelere tayin eden Ergün Yanmaz ve ekibi ile bu yanlışlıkları düzeltmeyen yetkili kişiler hem bu dünyada ve hem öbür dünyada bunun vebali nasıl verecek? Bir Müslüman olarak bizler düşünüyoruz acaba yetkililer de düşünüyor mu?”

Editör: Haber Merkezi