Sağlık çalışanı, dün akşam sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla bir çok ünlüden yardım istedi.

8.5.21 tarihinde arkadaşımın arabasinda iken eski erkek arkadaşım kendi arabasıyla, bulunduğum arabaya çarptı ve bizi durdurduktan sonra beyzbol sopasiyla inip bulunduğum arabanın camlarını indirdi. Olay anında şoke olduğum için hiçbir şey yapamadım, fakat arkadaşım gaza basarak bizi kurtardı.

Akabinde ordan ayrilip yüz metre gerisindeki karakola tekrardan suç duyurusunda bulunduk, karakol kapısında bana, arkadaşıma ve oradaki polis memurlarına saldırdı. Şahıs beni aylardan beridir rahatsız ediyor, tehditler savuruyor, fiziksel şiddet uyguluyor,korktuğum için aylarca arkadaşlarımın evinde kaldım, fakat en son bu olaydan sonra korkudan esyalarimi bile alamadan, şahıs icerideyken gece vakti esyalarimi toplayıp, memleketime döndüm.

Kurtulduğumu düşünmüştüm ki instagramdan "hesap vaktin", "daha bitmedi" gibi kullanıcı adlarıyla bana istek göndermeye devam etti. Bu olayların öncesinde ailemi arayıp küfür etti ve beni öldürmekle tehdit etti. Aylardan beridir canla başla çalışan beni, bir sağlık çalışanını, işinden ettirdi.

Annem ve babam ayrı, zaten babam olmadığı için bu durumlara maruz kaldım, aileme ben bakıyorum ve şu an issizim, hastanem bana yasal izin hakkımı bile vermiyor, çalışarak aileme bakmak zorundayım. Memleketimde bile dışarı çıkmaya korkuyorum,

Ölmek istemediğim için, o şehre geri dönmek istemiyorum, hastane yonetimim, beni orda korkarak çalışmaya zorluyor, geçiş islemlerim için bana yardımcı olmuyor. Aylardan beridir dışarı çıkmaya korkuyorum, sürekli huzursuzum, bir insanı tehdit etmemin, saldirmanin bedeli bu kadar hafif olmamalı, bununla birlikte işimi kaybetmek üzereyim. Lütfen sesimi duyurmama yardım edin. İşimi kaybetmek istemiyorum, uygun bir şehirde hayatımı yeniden kurmak istiyorum. Lütfen yardım edin. #Adaletistiyorum

Editör: Haber Merkezi