Burdur'da geçtiğimiz hafta yaşanan olayda döner dükkanı işleten eşi tarafından av tüfeği ile vurulduktan sonra hayatını kaybeden Nurcan Seçer'in hastanedeki uygunsuz görüntülerinin fotoğraflanarak sosyal medya yüklenmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan iki şüpheli de serbest bırakıldı.

HABERİN GEÇMİŞİ

Eşi tarafından katledilen Nurcan Seçer'in hastanedeki cansız bedeninin uygunsuz görüntülerinin çekilerek sosyal medyada paylaşılmasına ilişkin olarak iki şüpheli gözaltına alındı.

Geçtiğimiz hafta Burdur'da meydana gelen olayda döner dükkanı işleten eşi Serhan Seçer tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen Nurcan Seçer'in kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken eşi Serhan Seçer cinayetin ardından polis ekiplerince yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diğer taraftan eşi tarafından katledilen Nurcan Seçer'in hastanede müşahade odasında ki uygunsuz görüntülerinin fotoğraflanarak sosyal medyada paylaşıldığı ortaya çıktı. Olayın duyulmasının üzerine valilik soruşturma başlattı.

Burdur Valiliği’nin vefat eden kadının uygunsuz görüntülerini sosyal medyada paylaşılması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

Nurcan Seçer'in öldürüldüğü yerde fotoğrafını daha sonra hastanede ise video olarak kayıt altına alınan görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşıldı hatırlatıldı. Valiliğin açıklamasında olay yerinde Nurcan Seçer'in fotoğrafını çeken A.A. isimli şahıs tarafından çekilerek dağıtıldığı bilgisi verilirken, hastanede çekilen video görüntülerinin ise R.K isimli kişi tarafından çekilerek dağıtıldığının tespit edildiği aktarıldı. Olayla ilgili her iki şüphelinin yakalanarak adliyeye sevk edilmek üzere gözaltına alındığı kaydedildi.