Aksaray'da Pınar Mahallesi Zübeyde Hanım Anaokulu önünde entübe olarak bulunan Doktor Timur Yılmaz, özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

Aksaray'da bir hastaneden doktorluk yapan Timur Yılmaz'ın 17 yaşındaki oğlu canına kıydı. Bunalıma giren baba, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ortadan kayboldu.

Sabah saatlerinde evinden çıkan ve kaybolan doktor için Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı bir arama başlatıldı. Aramalar sonucu entübe olarak bulunan doktor, özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

HABERİN GEÇMİŞİ

Aksaray'da dün yürek yakan bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki Kaan Yılmaz dün girdiği bunalım sonucu Taşpazar Mahallesindeki evlerinin 5. katının balkonundan atlayarak intihar etti.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
İHA'da yer alan habere göre ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan 14 yaşındaki Kaan Yılmaz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BABADAN HABER ALINAMIYOR
Olayın ardından Kaan Yılmaz’ın babası Dr. Timur Yılmaz’dan bugün sabah saatlerinden buyana haber alınamıyor. Sosyal medya mesajını gören sevenleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

"SENİ ASLA BIRAKMAM"
Sabah erken saatlerde Taşpazar Mahallesindeki evinden çıkarak 68 BD 868 plakalı aracıyla evden ayrılan doktordan halen haber alınamazken, sosyal medya hesabında yaptığı, “Olmadı, olduramadım, olacak. Kavuşma vakti. Doğduğunda söylemiştim. Seni asla bırakmam” mesajı sevenlerini endişeye bürüdü.

EKİPLER KAYIP BABAYI ARIYOR
Hürriyet Mahallesi 9 Nolu Sağlık Ocağı'nda Aile Hekimi olarak görev yapan baba Dr. Timur Yılmaz emniyet, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), 112 Acil Yardım Hizmetleri Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince aranıyor.

Habertürk

Editör: Haber Merkezi