Samsun'un Kavak İlçesi'nde pes dedirtecek bir iddia ortaya atıldı. Kavak Devlet Hastanesi'nde bir birimde müdür olarak görev yapan U.B.'nin hastane bahçesindeki helikopter pistinin sınırlarını belirleyen parke taşlarını söktürdüğü, hastanenin hizmet aracı ve şoförünü kullanarak Kavak'ta yazlık amaçlı yeni yaptırdığı evin bahçesine döşettiği öne sürülüyor.

Söz konusu müdürün hastanenin yakınındaki lojmanlarda ikamet ettiği, yeni yaptırdığı evi yazlık gibi kullandığı vurgulanıyor.

Aynı müdürün hastane personeline mobbing uyguladığı için Samsun Sağlık İl Müdürlüğü'ne defalarca şikayet edildiği belirtilirken, hastanede çalışan bir bayan personele sergilediği tavırlar nedeniyle hakkında şikayetler olduğu ileri sürülüyor.

Koronavirüs salgınının başladığı dönemlerde umreden gelenler arasında yer alan ve karantinada olması gerekirken hastanede görevine başlayan müdürün uyarılara rağmen karantinaya girmediği, personelden gelen tepkilerin ardından karantinaya girdiği iddia ediliyor.

Söz konusu müdürün arkasında AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı'nın durduğu ve bu yüzden Samsun Sağlık İl Müdürlüğü'nün müdür hakkında işlem yapamadığı ve bu durumdan hastane personelinin muzdarip olduğu belirtiliyor.

SAMSUN ETİK HABER