Geçtiğimiz günlerde Acıpayam Devlet Hastanesi’nin çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan Ahmet Yılmaz  Denizli'nin yerel basını Denizliekspres'e   çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Uzun zamandır mobbing gördüğünü ve bu nedenle ruh sağlığının iyice bozulduğunu anlatan Yılmaz, kendisini intihara sürükleyen en büyük nedenlerden birisinin de hırsızlıkla suçlanması olduğunu belirtti.Yılmaz, yaşadıklarını tek tek Denizliekspres okurlarına anlattı.

Yılmaz, “Mesaiye geliş gidişlerim art niyetli takip ediliyor herkese tanınan tolerans tarafıma tanınmıyordu. Mesaiye 08:30’da gelen makul karşılanıyor, benim 08:05’de gelmemsoru işareti konularak taciz ediliyordum. Müdür çıkış saatlerinizi delilendirin şeklinde yazı ile uyarınca bende 18.15 civarı mesaiye kaldığım gün imza föyüne imza atmak için gittiğimde imza föyünün yerin de olmadığını gördüm güvenlik personeline çıkış saatimi yazarak delillendirmek istediğimi söyleyince müdürün odasını açtılar, bende içeriye güvenlik eşliğinde girerek imza atıp çıktım. Arkamdan idare karakola ve savcılığa şikayette bulunmuş müdürün odasına girdiğim için konut dokunulmazlığının ihlali veodadan ne aldı ne çaldı bilinmiyor şeklinde iftira atarak beni suçladılar”dedi.

Yılmaz, “Hakkımda hem idari hem adli soruşturma yapıldı ancak 18 ay sonra suçsuzluğum ortaya çıktı. Ancak anlıma hırsızlık damgası vuruldu. 25 Yıllık çalışma hayatımda böyle bir zulumle karşı karşıya kalmadım. Hırsızlıkla suçlanma nedeniyle ruh ve beden sağlığım bozuldu, çalışmaarkadaşlarımın yüzüne bakacak halim kalmadı. Evlenecek yaşta oğlum ve kızım var namusumu iki paralık yaparak beni suçladılar” şeklinde konuştu.

ÇOK ÇARESİZDİM, SESİMİ HERKESE DUYURMAK İSTEDİM

Yılmaz, yaşadığı haksızlıklara, baskılara dayanacak gücünün kalmadığını belirterek, “Uğradığım haksızlıkları haykırmak için hastane çatısına çıkarak intihar eyleminde bulundum. "

Editör: Haber Merkezi