Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, torpil talebiyle ilgili kendisine gelen mesajı whatsapp durumda paylaştığını fark ettiğinde hemen silsede, whatsapp listesinde olan kişilerden birisi bu durumun ekran görüntüsünü alarak sosyal medyada kullanıma soktu. 

Gaziantep GAP Gazetesi'nde yer alan habere göre, daha önce Basın İlan Kurumu’nda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in yaptığı paylaşımda Burcu isimli bir kişinin 9 eylül tarihinde yapılacak olan Gönen Adliyesi ve Marmara Adası Zabıt Katipliği alımı mülakatları için vekilden yardımcı olmasını istiyor. 

MÜLAKAT İÇİN TORPİL TALEBİ

Tanışıklık durumları henüz bilinmeyen Milletvekili Mustafa Canbey’e “Mustafa Amca” diye hitap eden Burcu isimli vatandaş, TC Kimlik numarasını da göndererek 9 eylül tarihinde ki Adalet Bakanlığı Gönen Adliyesi ve Marmara Adası Zabıt Katipliği mülakatında yardım (!) talep ediyor. Yardım talebi içeren mesajı telefon rehberine ekli yüzlerce kişinin görebildiği Whatsapp durumda paylaştığını, yine bu kişilerin haber vermesi üzerine Milletvekili Canbey, dakikalar sonra kaldırdı.