Milas Devlet Hastanesi sabit hattının özellikle gece saatlerinde çalışmadığını söyleyen hasta yakınları ve hastane ile her hangi bir konuda yetkililerle iletişime geçemediklerini belirten birçok vatandaş sabit hattın bilinçli bir şekilde kapalı duruma getirildiğini öne sürdü.

 “25 KEZ ARADIM, HİÇ BİR GÖREVLİYE ULAŞAMADIM”

Milas Devlet Hastanesi santralinde yaşanan soruna tepki gösteren bir vatandaş, sabit hat olan (0252) 512 10 07 numarayı tam 25 kez aradığını ancak cevap alamadığını belirtti.

Vefat eden bir yakınının cenaze işlemleri için gece Milas Devlet Hastanesi’ne ve bir görevliye ulaşmak istediğini ama hiçbir şekilde ulaşamadığını dile getiren vatandaş, “Türkiye’de herhangi bir devlet hastanesini 7/24 arayın, telefon bir görevli tarafından açılır. Ama bu durum Milas Devlet Hastanesi için ne yazık ki geçerli değil! Bu konuda ihmali olan yöneticileri ve eğer iddia doğruysa telefon hattını çalışamaz hale getiren kişi ya da kişileri önce yetkili mercilere sonra da Allah’a havale ediyoruz” diye konuştu.

Hastane sabit hattını aradıkları halde özellikle gece saatlerinde cevap alamadıklarını söyleyen bazı hasta yakınları da bu duruma tepki göstererek, sorunun en kısa sürede çözülmesini talep etti.

Muğla Gazetesi

Editör: Haber Merkezi