Gün boyu herhangi bir açıklama yapmayıp, akşam saatlerinde eski ve yeni Ak Parti Milletvekillerinin de tepki göstermesinden sonra bir açıklama yapmak zorunda kalan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, "Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz" dedi.

Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi belediyede çalışan bir şoföre kendisini görünce ayağa kalkmadığı için tuvalet önünde oturma cezası verdi. Mesaisi boyunca oturan şoför başkanlık katındaki tuvalet önünde oturup İpekçi bölgeden geçtikçe kalkıp selam vermek zorunda bırakıldığı iddia edildi.

CUMHURBAŞKANIYLA DALGA GEÇTİĞİ TWİTLER TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Güngören Belediye Başkan yardımcısı üzerinden eleştirilen adamcılık, akrabacılık eleştirilerinin başta devlet kurumları olmak üzere Ak Parti etiketi altında bir çok yerde tavan yaptığı biliniyor. Başarısız insanların göreve getirilmesi yada mevcut görevlerini yıllarca korumasının altında adamcılık ve akrabacılığın tek neden olduğu taban tarafından sessiz çığlıklarla dile getirilen bir durum olmuş durumda.

Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi’nin Belediye Başkan Yardımcısı olmadan önce attığı twitler;


 

Güngören Belediye Başkanı Demir'den konuya ilişkin açıklama;

Yaşanan olay sonrası sosyal medya hesabı Twitter'dan konuya ilişkin açıklama yapan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, 'Belediyemizde bugün meydana gelen üzücü olaydan dolayı ilgili başkan yardımcımızın istifası alınmıştır.Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'ifadelerini kullanarak alınan kararı duyurdu.

Editör: Haber Merkezi