Karagöl, vücudunda ameliyat izlerinin üzerindeki çeşitli yaraları da fotoğraflayarak yardım istedi. Karagöl, ilk paylaşımında, yaralı fotoğraflarıyla birlikte, “Ölmek istemiyorum. Kocaeli'de basit bir operasyon için gittiğim özel bir hastanede hatalı ameliyat sonucu bu hale geldim. Maddi gücüm bitince beni bu şekilde taburcu ettiler. Sesimi duyuramıyorum kimseye Allah rızası için sesimi duyurun” ifadelerine yer verdi.

HALUK LEVENT YARDIMA KOŞTU

Haluk Levent’in kurduğu AHBAP’ın Kocaeli Şubesi, Karagöl’e yardıma koştu. AHBAP Kocaeli, Karagöl’ü hastaneye götürerek yaralarına pansuman yaptırdı. Karagöl, ardından “MedicalPark Hastanesi’nden açık yaralarla acımadan param bitince taburcu ettiler. Bugünse yaptıkları hatayı telafi etmeye çalışıyorlar. Eğer sesimi duyurmasaydım akıllarına dahi gelmiyordum. Devlet hastaneleri her zaman hastasının sahibi. Bir kez hata ettim özeli hastane tercih ettim” dedi.

Haberin ardından İl Sağlık Müdürlüğü’nden açıklama geldi; Kocaeli ilinde özel bir hastanede geçirmiş olduğu ameliyat ve tıbbi tedavileri nedeniyle bazı sıkıntılar yaşadığından bahisle sosyal medya aracılığı ile bakanlığımızdan yardım isteyen ve konusu bazı internet haber gazetelerinde haber olarak yer alan Sema KARAGÖL isimli vatandaşımızla Bakanlığımız aracılığı ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hemen irtibata geçilmiş, SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzmit Seka Devlet Hastanelerimizde bakım ve tedavi süreçleri planlanmıştır. Sema hanımın tedavi süreci Sağlık Bakanlığımız ile koordineli şekilde İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Ayrıca özel hastanedeki süreçleri ile ilgili mevcut şikayetleri hakkında müdürlüğümüz tarafından soruşturma başlatılmıştır.