Mahkeme sağlıkçı olduğu, virüs kapma tehlikesi olduğu için çocuğu babaya verdi. Anne ise gözyaşları içinde çocuğunu geri almayı umut ediyor.

Sağlık çalışanlarına haksızlık devam ediyor. Koronavirüs bahanesiyle Nadire hemşirenin 4 yaşındaki çocuğunun velayeti babasına verildi.

27 yaşındaki hemşire Nadire Arslan’ın 4 yaşındaki oğlu Tuna’nın velayeti pandemi gerekçe gösterilerek babasına verildi. Ece Üner’le show habere konuşan hemşire Nadire Arslan’ın yaşadıkları sağlık çalışanlarına bir kez daha haksızlık yapıldığını gözler önüne serdi. 

Nadire Arslan yaptığı konuşmada ” bu çalışma koşullarını ben belirlemedim, pandemiyi de ben getirmedim. Koronayı da bu ülkeye ben getirmedim, ben sadece çocuğumu istiyorum ben başka hiç birşey istemiyorum” diyerek isyan etti.

Mahkemede sağlıkçı olması gerekçe gösterilerek 4 yaşındaki çocuğun velayeti babaya verildi.  Şu dönemde bu kadar savaşırken bu kadar zorlanırken birde çocuğumdan dolayı vurulmak beni mahvetti diyen Nadire Arslan hemşire, 4 yaşındaki bir çocuğun anneden alınarak babaya verilmesinin hiçbir anlamı yok dedi.

5 yıllık evli olan ve eşinin defalarca aldatmasından ve pskilojik şiddet uygulamasından dolayı boşanma kararı alan hemşireye geçici velayet verildi 1 yıldır evladıyla yaşayan hemşire yoğun bakım hemşiresi olmasından dolayı koronavirüs gerekçe gösterilerek 4 yaşındaki oğlunun velayeti babasına verildi.

İstifa etmeye kalksam istifalar kaldırıldı istifa etme hakkım yok beni çocuğumla sınamasınlar ben evladımı istiyorum diyerek sesinin duyulmasını istedi. 1 haftadır oğlu Tuna’yı göstermeyen babasına velayet verilmesinin yanlış olduğunu Tuna nın daha anne evladı annesiyle yaşamasını istiyorum evladımın geçimini çalışarak sağlarken velayet işsiz babasına verildi diyen hemşire anne üzüntüsünün geçmesi için evladına kavuşacağı günü bekliyor.