İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde çok yalnız bırakıldıklarını söyleyen sağlıkçılar, "Kovid-19'un bakanı var ama maalesef sağlıkta çalışanların bakanı yok!" diyerek Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya sitemlerini dile getirdiler.

"Kovid-19 öldürüyor. Sağlık çalışanları tükendi, izinler yok! Döner sermaye yok!.. Artık bizi düşünen, hatırlayan birileri olsun istiyoruz?!.."  diyorlar...

2021 yılını, "Sağlık Çalışanları Yılı" olarak kabul ettiren Bakan Dr. Koca'ya teşekkür eden sağlık emekçileri, aynı gayreti sağlıkçıların hakları için de beklediklerini söylüyorlar!..

Ne diyordu sağlıkçılar:

"Bir gün hastaneye geldiğinizde size bakacak sağlıkçı bulamazsanız eğer hiç şaşırmayın!.."

En açık haliyle sağlıkta durum budur!

"Hastaneler mesire alanı değil!"

Bu arada bazı vatandaşların pikniğe veya mesire alanına gider gibi hastanelere el ele tutuşup, kol kola girip gelenlere de çok ama çok öfkeliler.

"Hastaneye hasta getirirken yanına bir kişi geldi mi yeterli! Lütfen ailece güne gider gibi hastanelere gelmeyin!.. Hasta yanında gelip kalabalık yapanlar eve boş gitmiyorsunuz, bunu bilin... Her gelen bir şekilde virüs götürüyor veya getiriyor. Hastaneler piknik veya mesire alanı değil!.." sözleriyle de uyarılarda bulunuyorlar...

Lale Akasoy / Yeni Dönem