Eskişehir'deki bir kadın doktorun kendisine yapılan koronavirüs testi negatip çıkmasına rağmen "Eskişehir Şehir Hastanesinde koronavirüs şüphesi ile yatıyorum. 30 saattir sonucumu bekliyorum. Rabbim normal vatandaşların yardımcısı olsun!!!" diye paylaşımda bulunması ve halka yanlış bilgi vermesine, HDP Milletvekili  Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun da bu paylaşımı "Eskişehir H cezaevi dokturu da karantinada, ya içeridekiler?!" notuyla paylaşmasına Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı sert tepki gösterdi.

Kadın doktora yapılan koronavirüs testinin negatif çıktığını ve bahsi geçen kadın doktorun 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren cezaevi doktoru görevinden alınmış olduğunun altını çizen Köksal şunları söyledi:

Doktor hanım yaptığı gereksiz paylaşımlar ile başta devletin açığını arayan, kime hizmet ettiği belli olan partinin vekilleri tarafından savunulmuş . Bunun devamında H tipi kapalı ceza evi mahkumları serbest kalsın haberleri yapan sayın vekile ve kamuoyuna duyurulur!

KADIN DOKTORUN VİRÜS TESTİ NEGATİF ÇIKTI, 1 OCAK 2020'DEN BERİ CEZAEVİNDE GÖREVLİ DEĞİL

Devletimizin resmî makamlarını takip edin sayın HDPp milletvekili, siz Kuzey Irak'ta dağlara çıkabilir ve ihtiyaç halinde veterinere gözükebilirsiniz.

Devletimizin gece gündüz mücadele verdiği ve siyasetin susup sadece bir-beraber olduğu ve daha sıkı bir araya gelme zorunluluğu olduğu bu dönemlerde herkes haddini bilmelidir .

Doktor hanım test sonucu negatif çıkmış evindedir ve uzun süredir ceza evinde çalışmamaktadır .

1 Ocak 2020 tarihi itibari ile cezaevi hekimliğinden alınmıştır.

Devletimizin makamlarına güvenin. Hükümete saldırı yapmak İçin fırsat kollayanlar şunu bilsinler ki bu devlet itini bağlamasını danallamasını da bilir!