KONYA DEVAM ETTİRİYOR!

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını kapsamında yeni normalleşme sürecinde de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına destek olmayı sürdürüyor. Şehir genelindeki tüm resmi ve özel sağlık kurumlarında çalışan sağlık personeline yönelik ücretsiz otopark ve toplu taşıma hizmeti 30 Temmuz tarihine kadar uzatıldı.

ŞANLIURFA VE KOCAELİ'DE BUGÜN İTİBARİYLE ÜCRETLİ!

1 Haziran’dan itibaren korona virüs ile mücadelede normalleşme sürecine ile beraber Şanlıurfa BELSAN'ın aldığı karar ile sağlık çalışanları 1 Temmuz Çarşamba'dan itibaren tekrardan ücretli binmeye devam edecek.

Korona virüsün ülkemizde görülmesinden itibaren hayatlarını tehlikeye atarak çalışan sağlık çalışanlarına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım hakkı getirilmişti. Korona virüs vakaları ülkemizde hala bitmemişken, sağlık çalışanlarının 30 Haziran’a kadar uzatılan ücretsiz ulaşım hakkı bugün itibariyle bitti.

Sağlık çalışanlarına verilen değer bu kadarmış dedirten uygulamaya imza atan Ordu, Amasya, Düzce, Tokat ve Çorum Belediye Başkanlarının yanında ücretsiz toplu taşıma hizmetini 31 Ağustos’a kadar devam ettirme kararı alan Belediye Başkanları da var. Sağlık çalışanlarına uygulanan hizmeti devam ettiren Belediyeler ise; Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Karaman, Mersin, Adana ve Çanakkale Belediyeleri.

Editör: Haber Merkezi