SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURU YOK DİYOR AMA KONUYLA İLGİLİ VERİLEN DİLEKÇELER HANGİ SÜMENİN ALTINDA!

Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Gölcük Diş Hastanesinde Olanlara Bakın!! haberimizle ilgili “Kocaeli Gölcük ADSM iddialar hk” başlıklı gönderdiği elektronik iletisinde, “Haberde vuku bulduğu belirtilen hususlarla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüze bugüne kadar sözlü veya yazılı olarak ulaşan herhangi bilgi ya da belge olmamış ….”  açıklamasını gönderiyor. Gönderilen açıklamayla, eylül ayı içerisinde Sağlık Müdürlüğüne ilgili Kurum hakkında verilen ŞİKAYET dilekçelerinden Sağlık Müdürünün haberinin olmadığı anlaşılıyor. Yada Sağlık Müdürünün, tarih ve sayısı belli şikayet dilekçelerine rağmen, başvuru yok diye açıklama gönderecek kadar devlet ciddiyetinden uzak bir yaklaşımın içerisine girmiş olacağı akıllara geliyor. 

LİYAKATTEN YOKSUN İDARECİLER HABERİMİZ ÜZERİNE AJANLIĞA MI SOYUNDU!

Haberimizin ardından, bilgileri kimlerin sitemize ulaştırdığının derdine düşenler, Gölcük Diş Hastanesinde çalışan personelin neden ADSM’den kurtulmak istediğinin son örneğini ortaya koymuş oldular. 

Gölcük ADSM’nin güvenliği için kurulan kamera sistemi ile idareciler tarafından sağlık çalışanları 7/24 takip edildiği iddia edilirken, bu takibi kendine görev addeden maalesef idari koltukları dolduranlar, kurum kamera takip sistemini telefonlara yükleyerek personellerin orasının burasını kaşımasını dahi gündem konusu yapmaya devam ettiği iddia ediliyor.

KOCAELİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN saglikpersonelihaber.net ‘e GELEN AÇIKLAMA;

Editör: Haber Merkezi