Aile hekimi olarak görev yapan Doktor Abdurrahman Öz'e hastalarından birinden koronavirüs bulaştı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Doktor Öz, evde kendini izoleetmiş, karantinaya girmişti. Hastalığı süresince kızıyla temas kuramayan Doktor, Öz sosyal medyadan kızıyla birlikte kapı eşiğinden bakıştığı fotoğrafını paylaşmasıyla gündem olmuştu.

Doktor Abdurrahman Öz, koronavirüs hastalığını yenerek tekrardan işine döndü. Aile hekimlerinin koronavirüs hastalığına yakalansa dahi, işe gitmediği günler maaşlarından kesiliyordu. Doktor Öz'ünde maaşı işe gitmediği için sadece 10 gün yatırıldı.

"YAZIK ÇOK YAZIK"

Konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık; "Bir hastasından kaptığı Covid-19 nedeniyle elbette karantinaya girdi, kızıyla çekilen bu fotoğrafı hepimizi etkiledi ve şükürler olsun sağlığına kavuştu, iş başı yaptı; ama baktı ki maaşı sadece 10 günlük yatırılmış. Şimdi sormak lazım: Alkış yetiyor mu hakikaten? Dr. Abdurrahman ÖZ... Ona canımızı emanet ediyoruz ama maalesef canımızı emanet ettiğimiz insana devlet olarak sahip çıkmıyoruz, hastalığı nedeniyle işe gidemediği günleri maaşından kesiyoruz. Ne diyeyim: Doktoruna dahi sahip çıkamayan ülkemizi kıskanıyorlar. Yazık, çok yazık" ifadelerine yer vererek tepki gösterdi.