Sağlıkçılara İşlerini Bıraktırarak Hastane Kapısına Dizdiler!  başlığıyla manşetten duyurduğumuz haber, bugün memurlar net sitesi başta olmak üzere bir çok sitede manşetten ziyaretçilerine duyuruldu. Sağlık Personei Haber Kaynağı olarak yayınlarını sürdüren sitemiz saglikpersoneliHABER.NET gündem oluşturmaya devam edecek! 

Ordu İl Sağlık Müdürlüğünde Başkan olan Dr. Mesut SAKA'nın Ulubey Devlet Hastanesini ziyaretinde, Hastane çalışanlarının sıraya sokularak adeta esas duruşta bekleten yetkililere tepkiler büyürken, Sağlık Müdürlüğü fotoğrafı sosyal medya hesağlarından sildi ancak herhangi bir açıklama yapmadı.


Memurlar Net haberi birgün sonra manşetine taşırken, birçok yerel ve ulusal haber sitesi ziyaretçilerine karşılama skandalını duyurmaya devam ediyor. 

Ordu İl Sağlık Müdürlüğünün internet sitesinden yayınladığı fotoğraflar birçok kesimin tepkisini çekerken, Ordu Sağlık Müdürlüğünün konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı görülürken, sanki Sağlık Bakanı geliyormuş gibi İl Sağlık Müdürlüğünde Başkan olan Dr. Mesut SAKA için oluşturulan karşılama protokolü liyakatin yerle bir edildiğinin son göstergesi oldu. Silinen fotoğraflarda Dr. Mesut Saka'nın geçeceği koridora kırmızı halı serildiği de dikkatlerden kaçmadı.