İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada, İstanbulluların 1 Ekim 2022 ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında doğalgaz faturalarına kredi kartlarına vade farkı olmadan taksitle ödeyebilmeleri için 15 banka ile anlaşma yapıldığı duyuruldu.

Taksi sayıları ile ilgili de açıklama yapan İGDAŞ, bankalara göre 2 ila 5 taksit arasında değişkenlik gösterebileceğini, Halkbankın faturalar için 5 taksit imkanı verdiği, Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankasının 4 taksit, Alternatifbank, DenizBank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odeabank, QNB Finansbank, TEB ve Türkiye Finans’ın 3 taksit, Akbank, Vakıf Katılım Bankası ile Vakıf bankasının da 2 taksit imkanı sunacağı kaydedildi.

Faizsiz finansman

Öte yandan İGDAŞ ile Vakıf Katılım Bankası arasında yapılan anlaşmayla, başvuru yapan İstanbullulara faizsiz finansman desteği de sağlanacağı belirtilerek, kampanyayla ilgili imzaların atıldığı aktarıldı.

Anlaşma kapsamında abonelerin aldıkları finansman desteğini vade farksız ve masrafsız olarak 12 aya kadar taksitlendirebilecekleri kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi