Yeni binasına taşınan Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nde sıra çilesi acil servislerde yaşanan grip yoğunluğunun azalmasına rağmen artarak devam ediyor.

Muayene olmak için Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne gelen vatandaşlar uzun süre sırada beklemek zorunda kalıyor.

Özellikle yoğun olan Acil Servis de yaşanan yoğunluk dikkat çekiyor. Çoğu hasta vatandaş muayene olabilmek için oturacak yer kalmadığından ayakta beklemek zorunda kalıyor.

ACİL SERVİS PERSONEL SAYISI AZALTILDI İDDİASI!

Haber merkezimize yansıyan bilgilere göre, oluşan uzun kuyrukların sebebinin acil servis hemşire sayısının idare tarafından azaltıldığı yönünde. Günde 3500-4000 hastanın giriş yaptığı acil serviste mevcut sağlık personeli sayısını azalttığı iddia edilen Sultanbeyli Devlet Hastanesi yönetiminin adeta SSK kuyruklarını andıran bu görüntülere ne zaman müdahil olacağı merak ediliyor.

Sultanbeyli devlet hastanesinin yeni yapılmasına rağmen gelişen ve büyüyen Türkiye’ye yakışmayan görüntüler kuyruklardaki bekleyen vatandaşların ortak görüşü. 4 bine yakın hastanın giriş yaptığı acil servis de personel takviyesi yapılacağı halde, hemşire sayısını azalttığı iddia edilen yönetimin pervasızlığı ise sağlık idareciliğinin hangi noktada olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş durumda. 

BU YÖNETİCİLERLE AK PARTİ OY KAYBEDİYOR!

Daha önceki haberimizde de anlattığımız üzere “Sözleşmeli Yöneticilik En Çok Ak Partiye Oy Kaybettiriyor!” . 2003 yılında başlatılan Sağlıkta Dönüşüm Programının 'vatandaş' odaklı ayakları hasta memnuniyetini artırırken, bugün gelinen noktada Sultanbeyli Devlet Hastanesi yönetimi örneğinde olduğu gibi çözüm üretmeyen-üretemeyen bürokrasi nedeniyle hem sağlık çalışanları hemde vatandaşlar büyük mağduriyetler yaşamaya devam ediyorlar.