İddialara göre işadamı doktor bayan arkadaşıyla bir süre birliktelik yaşadı. Bu sırada zaman zaman Meclis Üyesi de masalarında kendilerine eşlik etti. İşadamı-doktor ilişkisinin bitmesinin ardından, Belediye Meclis Üyesinin eski sevgilisine ilan-ı aşk ilan ettiğini iddia eden işadamı, bahsi geçen Belediye Meclis Üyesine husumet beslemeye başladı. Meclis Üyesi böyle bir şeyin olmadığını şiddetle reddederken, işadamı ise elinde ses kayıtlarının olduğunu iddia etti.

İkili dün akşam saatlerinde ilk olarak caddede karşılaştı. Belediye Meclis Üyesi, işadamına kendisiyle görüşmek istediğini söyledi, ancak misafirleriyle ilgilenen işadamı görüşmeyi reddetti. İlerleyen saatlerde Belediye Meclis Üyesinin aracını gören işadamı, Belediye Meclis Üyesini bulunduğu yerden dışarı davet etti. Bölgede yaşanan kavga çevredekiler tarafından dakikalarca naklen izlendi.

Yaşanan tartışmaların ardından bölgeden ayrılan ikilinin kavgası burada da bitmedi. İşadamı, aracından inerek arkasından gelen Belediye Meclis Üyesinden durmasını istedi, ancak iddialara göre Meclis Üyesi aracıyla işadamına vurarak kaçtı. Bunun üzerine 155’i arayan işadamı, Belediye Meclis Üyesini alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ihbar etti. İkili daha sonra Meclis Üyesinin aracında yeniden bir araya gelirken, araç içerisinde fiziki arbede yaşandı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Aslanlar mevkiindeki bir otele sığınan işadamı can güvenliğinin olmadığını iddia etti.

Tüm bu yaşananların ardından gece karakolda bitti. Emniyet güçleri Belediye Meclis Üyesinden alkolmetreyi üflemesini ya da kan örneği vermesini istedi. Ancak Meclis Üyesi ikisini de reddetti. Taraflar birbirlerinden davacı olurken, Meclis Üyesi hakkında görevli memura mukavemetten işlem yapıldı, ehliyetine de 2 yıl el konuldu.