Mehmet Tevfik Göksu paylaşımında, “İBB AK Parti ve MHP grupları olarak meclisten geçirdiğimiz ancak İBB Başkanı tarafından ilkinde VETO edilen “Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım ve İSPARK haklarının uzatılması” kararımız İBB Başkanı tarafından sonunda onaylandı. 1 Ekim'de başlıyor. Hayırlı olsun.” dedi.

MANSUR YAVAŞ SAĞLIKÇILARA ÜCRETSİZ ULAŞIM MÜMKÜN DEĞİL DEDİ!

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisinde de 7 Temmuz 2021’de “30 Haziran’da sona eren sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkının 31 Aralık’a kadar uzatılması” şeklindeki bir önergeyi oy birliğiyle kabul etmişti. Ancak ABB Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı kararın sonradan iptal edildiği öğrenildi. EGO Genel Müdürlüğü son yaptığı açıklama ile "sağlık personellerine ücretsiz ulaşım hakkı verilmesi mümkün değildir. " ifadelerine yer verdi. Haberin detayı için tıklayınız.

GÖKSÜ DUYURDU

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım ve İSPARK haklarının uzatılmasına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

İBB AK Parti ve MHP gruplarının kararın onaylanmasındaki çabasına dikkat çeken Göksu, şu ifadeleri kullandı:

"İBB AK Parti ve MHP grupları olarak meclisten geçirdiğimiz ancak İBB Başkanı tarafından ilkinde VETO edilen "Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım ve İSPARK haklarının uzatılması" kararımız İBB Başkanı tarafından sonunda onaylandı. 1 Ekim'de başlıyor. Hayırlı olsun."

İBB Meclisi AK Parti grubunun çalışmalarını tamamlamasıyla söz konusu teklif, temmuz ayı meclis gündemine alındı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlık çalışanlarımızın toplu taşıma ve İSPARK'ları ücretsiz kullanma hakkını 31 Aralık 2021'e kadar uzatıyoruz.

Minibüsçülerimizin ise 1 Ocak 2020'den 1 Ocak 2022'ye kadar İSPARK kullanımlarının ücretsiz olmasını karara bağlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Sağlık çalışanları toplu taşıma araçlarını ve İSPARK'a bağlı otoparkları 31 Aralık 2021 tarihine kadar ücretsiz olarak kullanabilecek. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Söz konusu haktan; tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan memur, işçi, sözleşmeli tüm çalışanların, İBB ve ilçe belediyelerindeki sağlık çalışanlarıyla İBB Mezarlıklar Müdürlüğü çalışanları istifade edebilecek.

 # Personel Sağlık'ın Whatsapp Grubuna abone olmak için tıklayın 

HABERLERİ YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN-TIKLA-TAKİP  ET-KAÇIRMA