Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Ziraat Mühendisi olarak görev yapan ve rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde şifa arayan 2 çocuk annesi Pehlivan son olarak Trabzon’daki bir hastanede tedavi görüyordu.

Bugün sabah saatlerinde hayati fonksiyonları duran Pehlivan’ın cenazesi ikindi namazının ardından Kemaliye Caminde kılınan cenaze namazına müteakip merkeze bağlı Mescitli köyündeki aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze namazı öncesinde aile bireyleriyle birlikte taziyeleri kabul eden Dr. Pehlivan’ın ayakta güçlükle durduğu ve oldukça bitkin olduğu gözlenirken, cenaze namazına katılan çok sayıda vatandaş taziyelerini iletmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Cenaze namazına Vali Kamuran Taşbilek, Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Abduldakir Seri, GTSO Başkanı İsmail Akçay, GESOB Başkanı Beyler Kara, eski İl Sağlık Müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katılırken cenazeye başta sendikalar olmak üzere çok sayıda çelenk gönderildi.

Editör: Haber Merkezi